Μενού Κλείσιμο

500.000 ευρώ για την βελτίωση του φωτισμού στους δρόμους από την Π.Ε. Πιερίας

Περισσότερο… φως στους δρόμους

Την εργολαβική σύμβαση του έργου «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού – φωτοσήμανσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΥΤΕ Π.Ε. Πιερίας», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων (τέλη μεταβίβασης αυτοκινήτων) έτους 2018 της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 500.000 ευρώ (με 24% ΦΠΑ), προβλέπει εργασίες εγκατάστασης συστημάτων φωτισμού και σηματοδότησης, συντήρηση εγκαταστάσεων δημόσιου φωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών καθώς  και νέες εγκαταστάσεις στο νομό.

Με την υπογραφή της  εργολαβικής σύμβασης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, βελτιώνει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, την καθημερινότητα των πολιτών και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον αναπτυξιακό της προγραμματισμό.

«Υπογράψαμε μία σημαντική σύμβαση, για να βελτιώσουμε τον ηλεκτροφωτισμό και τη φωτοσήμανση, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών», αναφέρει σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ