Μενού Κλείσιμο

4ο ΓΕΛ Κατερίνης: Ευχαριστήριο προς τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης κ. Γ. Μακρής επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Καραβέργο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης για την απόφασή τους να παραχωρήσουν εισιτήρια δωρεάν μετακίνησης σε ομάδα μαθητών του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Με την χορηγία τους αυτή δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα μαθητών του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης να συμμετέχει στην εκδήλωση του Οργανισμού για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας στην Αθήνα στο Πολεμικό Μουσείο- αίθουσα Ιωάννης Καποδίστριας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:00.

Η παρουσίαση της ομάδας με θέμα: «Οι εκφάνσεις του Ελληνικού Λόγου στο χρόνο» με υπεύθυνη καθηγήτρια τη φιλόλογο κ. Π. Τζιώκα- πρώην Σύμβουλο Φιλολόγων- επιλέχθηκε από τον ΟΔΕΓ να εκπροσωπήσει την Πιερία στην φετινή εκδήλωση.

Η παραπάνω χορηγία του κ. Κ. Καραβέργου πραγματοποιήθηκε με παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Μαυρίδου και με συντονισμένες κινήσεις του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Πιερίας.

Τέτοιου είδους αποφάσεις χορηγιών αποτελούν τιμή για την τοπική και εκπαιδευτική κοινότητα και συμβολίζουν την αγαστή συνεργασία μεταξύ των τοπικών φορέων. Αυτή η γενναιόδωρη προσφορά του Προέδρου κ. Καραβέργου και του Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης ας αποτελέσει παράδειγμα για όλους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.