Μενού Κλείσιμο

360.000 ευρώ για συντήρηση δρόμων

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ένα ακόμη σημαντικό έργο, αναμένεται να υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Το έργο «Αποκατάσταση φθορών, ζημιών και συντήρηση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2018-2019», έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση και την αποκατάσταση ζημιών –φθορών μεταξύ άλλων και σε επιμέρους τμήματα του καταστρώματος της  5ης Επαρχιακής Οδού «Κατερίνης – Δίον – Πλατανάκια – χ.θ.14+000 Ε.Ο. Κατερίνης-Αθηνών.» την αρμοδιότητα συντήρησης της οποίας  έχει η Π.Ε. Πιερίας.

Στο προσεχές διάστημα, αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 360.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμούς και επενδύσεις τάφρων και οχετών, κατασκευή τεχνικών έργων για τη σημειακή αποκατάσταση της διάβρωσης της οδού, επαναφορά καταστρώματος, αποκατάσταση στηθαίου ασφαλείας με τοποθέτηση νέου τύπου συστήματος αναχαίτισης οχημάτων (ΣΑΟ), αποκαταστάσεις ασφαλτικών οδοστρωμάτων και εργασίες διαγραμμίσεως στα νέα ασφαλτοστρωμένα τμήματα.

Σε δηλώσεις της,  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, για τα έργα οδικής ασφάλειας – συντήρησης οδικού δικτύου, τόνισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για όλη την Πιερία και αισιοδοξούμε ότι μέσα στο προσεχές μέλλον, θα προκηρυχθούν έργα σε όλη τη χωρική ενότητα της Πιερίας που θα αφορούν αναβάθμιση του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.  Πιστεύουμε ότι με τον προγραμματισμό που γίνεται, θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο οδικό δίκτυο σε όλη την Πιερία».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ