Μενού Κλείσιμο

 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ

Συμμετέχουμε όλοι, κερδίζουμε όλοι

Η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΒΕΠ-ΚΜ) διοργανώνεται με ανοδική πορεία και μεγάλη επιτυχία από το 2009 έως σήμερα από το Επιμελητήριο Πιερίας και αποτελεί το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, τη μεγαλύτερη Περιφερειακή Εκθεσιακή Δραστηριότητα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Και η φετινή διοργάνωση έχει στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και φιλοδοξεί να αποτελέσει το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός της περιοχής μας, με τη συμμετοχή όλων. Η διάρκειά της θα είναι έξι μέρες (27/9-2/10) και θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό της Ανδρομάχης

Οι 6+1 λόγοι που επιβάλλεται η συμμετοχή

Το Επιμελητήριο Πιερίας, για μια ακόμη φορά επιμένει στη σπουδαιότητα συμμετοχής όχι μόνο των επιχειρήσεων, αλλά και των επισκεπτών στην έκθεση η οποία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις ανάδειξης και εξωστρέφειας των Πιερικών επιχειρήσεων.

Οι βασικοί λόγοι συμμετοχής, σύμφωνα με το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο πως η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ:

-αποτελεί εδώ και 10 χρόνια μια από τις σημαντικότερες Εκθεσιακές Δραστηριότητες της Μακεδονίας.

-αποτελεί πολύτιμο εργαλείο και τόπο παρουσίασης, προώθησης και προβολής προϊόντων και υπηρεσιών, αναδεικνύοντας τόσο τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εφαρμογές όσο και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

-δίνει έμφαση στην προβολή της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της παραγωγικότητας.

-δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σύναψη νέων επωφελών συνεργασιών, εμπορικών συναλλαγών, δίνοντας τη δυνατότητα διείσδυσης και δικτύωσης σε νέες αγορές και νέους πελάτες.

-η αυξανόμενη προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο εντός και εκτός Πιερίας, εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων-υπηρεσιών τους.

-το χαμηλό κόστος συμμετοχής είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής.

-δυνατότητα συμμετοχής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

-περίπτερα-Stand σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κυλικείο, πάρκινγκ, χώροι υγιεινής, καθαρισμός χώρου, φύλαξη χώρου όλο το 24ωρο.

Η έκθεση είναι συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Πιερίας, της Π.Ε.Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ