Μενού Κλείσιμο

25 πρόεδροι στηρίζουν τον Β. Λαγδάρη

Με δημόσια δήλωσή τους

Την στήριξή τους στον δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη, εκφράζουν με γραπτή τους δήλωση, 25 πρόεδροι τοπικών συμβουλίων της περιοχής, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για την αυτοδιοίκηση τον Μάιο. Ουσιαστικά, οι πρόεδροι επιβεβαιώνουν και αναγνωρίζουν την καλή συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τον δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού.

Αναλυτικά στη δήλωσή τους αναφέρουν: “Οι παρακάτω υπογραφόμενοι Τοπικοί Πρόεδροι και Σύμβουλοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού δηλώνουμε απερίφραστα την υποστήριξή μας στο πρόσωπο του Δημάρχου Βαγγέλη Λαγδάρη.

Η υποστήριξη και η διαθεσιμότητά μας σε σχέση με τις πολιτικές επιδιώξεις του Δημάρχου στο μέλλον συνδέεται με το γεγονός ότι ταυτιζόμαστε σε πολλά με τον τρόπο άσκησης της εξουσίας και χρηστής διοίκησης του δήμου, δηλαδή με το ήθος και ύφος της Δημοτικής Αρχής, με την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη των συνδημοτών μας, με τις προτεραιότητες και το όραμα για την αναμόρφωση και ανάπτυξη της περιοχής μας.

Άλλωστε σήμερα, ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής δημιουργικής πορείας, υπάρχουν χειροπιαστά αποτελέσματα που είναι σε θέση να εκτιμήσουν οι συνδημότες μας. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που αναγνωρίζουν  ότι επιτελέστηκε σοβαρό έργο και δόθηκαν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που ανακούφισαν τους κατοίκους.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα, όμως στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία έγιναν περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Γι’ αυτό και εκφράζουμε για μια ακόμη φορά με τρόπο σαφή και κατηγορηματικό την υποστήριξή μας.

Οι Πρόεδροι και Τοπικοί Σύμβουλοι Κοινοτήτων

Λούκας Αναστάσιος

Κακάνης Βασίλης, Σιδηρόπουλος Γιώργος, Παπαδόπουλος Πασχάλης, Μπούμπουρας Αντώνης, Χρυσοστόμου Γιώργος, Ορφανίδης Κώστας, Νικολόπουλος Κώστας, Θεοδωρίδης Γιάννης, Χαραλαμπίδης Αδάμ, Τσιώμου Ειρήνη, Πετκόπουλος Κώστας, Γκορτσίλα Καίτη, Ναβροζίδης Λάζαρος, Λακασάς Κλέαρχος, Παππά Μαρία, Ξενίδης Νίκος, Κακάνης Δημήτρης, Θεοχαρόπουλος Θωμάς, Σβάρνα Ξαφοπούλου Μαρία, Κορδωνούλης Γιάννης, Ιβανούδης Παναγιώτης, Λεμονόπουλου Νικολέτα, Ζορμπάς Γιώργος και Ακρίβος Θανάσης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ