Μενού Κλείσιμο

Υπηρεσία Πρασίνου – Καθημερινές οι παρεμβάσεις με τη βοήθεια τής… novovile

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι δημότες για το πράσινο και τη συντήρησή του, το οποίο μέσω της πλατφόρμας novovile αποτυπώνεται πλέον σε μετρήσιμα στοιχεία και στατιστικά, «συναντούν» οι καθημερινές και σε πλήρη εξέλιξη προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου στην πόλη και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες, αναφέρει σε ενημερωτικό του σημείωμα ο Δήμος Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνει, συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

Χθες Πέμπτη 23 Ιουλίου, στο χώρο στάθμευσης οχημάτων μπροστά από τους Ιερούς Ναούς Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου, στην οδό Αθανασίου Διάκου και στο παρκάκι, στο ύψος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης (οδός Περδίκα). Παράλληλα, έγινε κλάδεμα δέντρων στη Δημοτική Κοινότητα Κορινού και συντήρηση πρασίνου – καθαρισμός χόρτων στις Τ.Κ. Τριλόφου και Νέου Κεραμιδίου αντίστοιχα.

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου, τα συνεργεία επικέντρωσαν τις παρεμβάσεις τους αφενός στον οικισμό της Ανδρομάχης και στη Δημοτική Κοινότητα Περίστασης και αφετέρου με τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη επιμελήθηκαν το κλάδεμα των δέντρων μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίας Άννης, όπου υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος από πτώση κλαδιών σε διερχόμενους και σταθμευμένα οχήματα.

Επιπλέον, έγινε καθαρισμός χόρτων στην οδό 19ης Μαΐου (στη συμβολή με την οδό Θεσσαλονίκης) και στον κυκλικό κόμβο στην οδό Κασσάνδρου.

Τέλος, η ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα στο παραλιακό μέτωπο που ζήτησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος συνεχίζεται καθημερινά και συστηματικά με έμφαση στην καθαριότητα και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων πρασίνου.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ