Μενού Κλείσιμο

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων ενημερώνει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Ε. Δήμου Κατερίνης

Σε ενημερωτική συνάντηση καλεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Κατερίνης, τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων των σχολείων του Δήμου.

Θέμα της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, είναι οι επερχόμενες εκλογές ανάδειξης Διοικητικών Συμβουλίων στους Συλλόγους Γονέων των σχολείων. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η διεξαγωγή των εκλογών γίνεται έως το τέλος κάθε ζυγού έτους και ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ουσιαστικό χαρακτήρα για την νομιμοποίηση των διαδικασιών

Όπως τονίζει η Ένωση, «στόχος της ενημέρωσης είναι, η διασφάλιση της ορθότητας της διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη ισχυρών διοικητικών συμβουλίων, με  διεκδικητικό προσανατολισμό και συμμετοχή τους, σε όλες τις επιτροπές που ο νόμος επιβάλει την παρουσία των γονέων». 

Η συμμετοχή των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων «κρίνεται άκρως αναγκαία και απαραίτητη», αναφέρει η Ένωση, υπενθυμίζοντας πως «κατά τη συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ