Μενού Κλείσιμο

Συνεργασία Διασωστικής Ομάδας Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΤΗΡΑ»

Την πρωτοβουλία της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας (Δ.Ο.Π.) για τη συλλογή καπακιών, καθαρών και συμπιεσμένων πλαστικών φιαλών, είτε νερού είτε αναψυκτικών, ήλθε να ενισχύσει ο ιδιαίτερα δραστήριος  Φιλανθρωπικός Μορφωτικός  Πολιτιστικός Σύλλογος της πόλης μας «Άτηρα».

Ο σύλλογος προχώρησε  στη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας  καπακιών, τα οποία παρέδωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυρία Σταυρούλα  Βαβατσούλα με αντιπροσωπεία του Συλλόγου, στην Πρόεδρο της Δ.Ο.Π. Κυρία Αθηνά Γεραρίδου  ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια για την αγορά ενός ακόμη αναπηρικού αμαξίδιου για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας τρία χρόνια μετά από την πρώτη αγορά αμαξιδίου ξεκινά εκ νέου αυτή την πολύ χρήσιμη δράση και προβαίνει στη συλλογή καπακιών, καθαρών και συμπιεσμένων πλαστικών φιαλών, είτε νερού είτε αναψυκτικών, καθώς και καθαρών, αλλά όχι συμπιεσμένων πλαστικών συσκευασιών απορρυπαντικών. Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούμε την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθειά σας. Όλοι μας μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι  στους συνανθρώπους μας  και να κάνουμε την καθημερινότητά τους ευκολότερη. Σύντομα, θα δημιουργηθούν διάφορα σημεία περισυλλογής στην πόλη μας!

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση μπορεί να επικοινωνήσει με την Διασωστική Ομάδα στο e-mail: diasostikiomadapierias2001@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 698 864 7996.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ