Μενού Κλείσιμο

Σ. Μαυρίδου: Συστράτευση για την εφαρμογή των μέτρων και συνάντηση με το Αστυνομικό Διευθυντή

Συνάντηση εργασίας είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή. Η ατζέντα τη συνάντησης ήταν η πορεία της εξέλιξης του κορονοϊού και η συνέχιση των ελέγχων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 κατά την εορταστική περίοδο.

Η Σοφία Μαυρίδου επισήμανε ότι οι έλεγχοι από τα κλιμάκια ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης καθώς και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα συνεχισθούν κανονικά και θα ενταθούν όσο πλησιάζουν οι εορταστικές ημέρες.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας για ακόμα μια φορά συστρατεύεται με την Ελληνική Αστυνομία για την εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του COVID-19, ενόψει της φετινής εορταστικής περιόδου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά», δήλωσε η κ. Μαυρίδου.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα μέτρα που θα ληφθούν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, την αστυνόμευση των χώρων που προβλέπεται να συνωστιστούν πολλά άτομα, τον ενδελεχή και πλήρως δικαιολογημένο έλεγχο των μετακινούμενων πολιτών, στα οποία η Αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο και μέσο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας για το συγκεκριμένο θέμα.

Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί  πρωταρχικό στόχο και σκοπό, τόνισαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ