Μενού Κλείσιμο

Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας – Γενική Συνέλευση και εκλογές

Την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της αποφάσισε η Ε.ΞΕ.Π. για τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Mediterranean Village» στην Παραλία Κατερίνης. Στη Γενική Συνέλευση τα μέλη της ΕΞΕΠ θα αποφασίσουν για την πρόταση μετονομασίας της Ένωσης, ενώ θα προχωρήσουν και στην ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

1) Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου των ετών 2017-2020.

2) Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού των ετών 2017-2020.

3) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα των ετών 2017-2020.

4) Μετατροπή της «Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας» σε « Ένωση Ξενοδοχείων Πιερίας» και τροποποίηση Καταστατικού.

5) Εκλογές α) Εφορευτικής Επιτροπής.

β) Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΞΕ.Π.

γ) Ελεγκτικής Επιτροπής.

δ) Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ξ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΞΕΠ, οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κάθε εργάσιμη μέρα από τις 9:30 μέχρι 13:00 στο γραφείο της Ένωσης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 40, και μέχρι την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:00. Η αίτηση υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται από το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του Ξενοδοχείου και από υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής ότι αυτό είναι σε ισχύ.

Η πληρωμή των συνδρομών των μελών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία μπορεί να γίνει στο γραφείο της Ένωσης και μέχρι την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:00.

Για την απαρτία της πρώτης συνέλευσης απαιτείται η παρουσία του (1/2) των ταμειακά τακτοποιημένων μελών έως και το έτος 2019.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, στις 7 Οκτωβρίου 2020 την ίδια ώρα κι ημέρα στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα κι απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου (1/4) τουλάχιστον των ταμειακά τακτοποιημένων μελών έως και το έτος 2019.

Αν πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, στις 14 Οκτωβρίου 2020 την ίδια ώρα κι ημέρα στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα με την παρουσία οποιουδήποτε αριθμού ταμειακά τακτοποιημένων μελών έως και το έτος 2019.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ