Μενού Κλείσιμο

Μοσχοπόταμος – Βελτιώνονται οι υποδομές άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας

Την καθημερινότητα των κατοίκων στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες βελτιώνουν οι εργασίες που εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο, με την παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κατερίνης

Ειδικότερα, στην Τ.Κ.Μοσχοποτάμου υλοποιήθηκαν συντηρήσεις στην αγροτική οδοποιία, ενώ αποκαταστάθηκαν αφενός βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο και αφετέρου τμήμα αγροτικής οδού, που υπέστη καθίζηση.

 «Οι υπηρεσίες μας έχουν καταγράψει και επισημάνει τις θέσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες χρήζουν παρέμβασης. Είναι ουσιαστικό έργο, καθώς αφορά στην καθημερινότητα των αγροτών και τη βελτίωση των οδών προσπέλασης στα αγροκτήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων. Παράλληλα, μεριμνούμε για τη συνεχή και ομαλή άρδευση και για την ορθή λειτουργία του αρδευτικού δικτύου» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης.

Το πρόγραμμα παρεμβάσεων για την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων συνεχίζεται με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία, καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, στο σύνολο του Δήμου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ