Μενού Κλείσιμο

Δημοτικές εκλογές 2023: Στον 2ο γύρο Ζέρβας και Αγγελούδης- «Η Θεσσαλονίκη δεν εξαγοράζεται»

Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί ο νικητής στη Θεσσαλονίκη, στις δημοτικές εκλογές 2023, στον οποίο θα «μονομαχήσουν» ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Στέλιος Αγγελούδης.

Στο 48,58% της ενσωμάτωσης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει το 27,35% στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 και ο Στέλιος Αγγελούδης το 25,99%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποχή είναι περίπου 60%.

«Οι πολίτες μίλησαν και όλοι οφείλουμε να τους ακούσουμε. Απαιτούν περισσότερα, τους ακούω και τους καταλαβαίνω», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, καλώντας τους πολίτες στις κάλπες για να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

«Κρίνεται αν στο τιμόνι της πόλης θα βρίσκονται άνθρωποι με σχέδιο, αν θα ολοκληρωθούν μια σειρά από μεγάλα έργα ή αν θα παραδώσουμε την πόλη σε επιχειρηματικά συμφέροντα εξ Αθηνών», ανέφερε ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Αν θα παραδώσουμε την πόλη σε ένα παλιό αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό, που συνασπίστηκε και θέλει να έρθει πάλι στα πράγματα. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά σε αυτή την πόλη, όλοι έχουν παρελθόν και παρόν. Το δίλημμα λοιπόν είναι ένα και ξεκάθαρο», συμπλήρωσε.

«Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Η Θεσσαλονίκη δεν εξαγοράζεται», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Πηγή: LIFO

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ