Μενού Κλείσιμο

Ζαφειράκης Νάουσας-Βαφύρας 73-54

Δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα οι άνδρες μας μέσα στην Νάουσα απέναντι στον τοπικό Ζαφειράκη. Έχασαν χθες το βράδυ με σκορ 73-54.

Ήταν μία κακή εμφάνιση για την ομάδα μας που δεν κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να αποφύγει τα πολλά και περιττά λάθη. Επάνω εκεί αν βάλουμε και την αστοχία που διέκρινε τους παίκτες μας που συνήθως έδιναν τις περισσότερες λύσεις στην επίθεση, τότε θα μπορέσουμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί δεν κατάφερε σε καμία στιγμή στο παιχνίδι να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Τα ευχάριστα ήταν πως είδαμε μετά από τρεις μήνες να αγωνίζεται ξανά ο Γερομιχαλός, ενώ από τον τραυματισμό του επέστρεψε και ο Μπατζάκης χωρίς όμως να έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα. Η καρδιά όμως και αυτών των παιδιών είναι μεγάλη.

Για το παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκειά του και δίκαια κέρδισαν. Από την άλλη οι παίκτες μας και ο προπονητής μας θα πρέπει να ψάξουν αλλού πλέον να βρουν την νίκη.

Διαιτητές: Χρυσάφης Στ. – Μητώνας.

Δεκάλεπτα: 16-9, 35-19, 54-35, 73-54.

ΕΓΣ Ζαφειράκης (Τούφας): Βάιγκαντ 9, Δημητρίου, Μουρατίδης 7, Ζιάνης 14 (2), Βαδόλας, Νικολαΐδης 4, Τούφας 19 (1), Πουρλίδας, Σιδηρόπουλος 5 (1), Ζέφυρος 4, Δίντσης 9 (1), Τσίλης 2.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Τσιμήτρης, Τζιόλης, Ευαγγελόπουλος 18 (2), Παπακώστας, Μπατζάκης 7 (1), Λαγαμτζής 8, Ντακαρέλας, Στεφάνου 7, Γερομιχαλός 9 (2), Στεφανίδης 5″.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.