Μενού Κλείσιμο

Xρήστος Τσιλιγκίρης (Στόπερ-17 ετών)/ Five Star Football Portfolio (Μάιος ’22) video

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός (στόπερ) Χρήστος Τσιλιγκίρης -που ξεκίνησε από την Ακαδημία Olympian FC το 2010, παρακαλώ-, αγωνίστηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα Νέων (Κ20) του Πιερικού, που συμμετείχε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague 2, σε όλα ανελλιπώς τα παιχνίδια, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στο video της Five Star Portfolio συμπεριλαμβάνονται χαρακτηριστικές φάσεις, που αναδεικνύουν όλες τις ποδοσφαιρικές αρετές, τις δεξιότητες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου κεντρικού αμυντικού, σε πραγματικό χώρο και χρόνο, μέσα από επιλεγμένα παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους και καιρικές συνθήκες, από το φετινό πρωτάθλημα Νέων (Κ20) της Superleague 2, με αντιπάλους, εντός κι εκτός έδρας, την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Λάρισας, τη Βέροια και τον Αλμωπό Αριδαίας, καθώς και παιχνίδια για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας, με αντιπάλους τον Ερμή Εξοχής και τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου αλλά κι ένα φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Γιατί στη Five Star Portfolio σημασία δεν έχει σημασία να είσαι απλώς καλός. Χρειάζεται και να μπορείς να το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία!
Επενδύστε, λοιπόν, στο μέλλον με ένα επαγγελματικό portfolio σε όλο το φάσμα του αθλητισμού, από τους κορυφαίους του είδους στον χώρο του video, της φωτογραφίας και της οπτικοακουστικής παραγωγής.
Για περισσότερες πληροφορίες, για την Ελλάδα και το εξωτερικό, επικοινωνήστε:
Five Star Portfolio
Photo, Video, Production

Nikos Kolitsis, email: liviostitos@hotmail.com,

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.