Μενού Κλείσιμο

Βετεράνοι ΠΙΕΡΙΚΟΥ – Ομάδα Δασκάλων Πιερίας

Πριν από δύο χρόνια έφυγε από κοντά μας για την γειτονιά των Αγγέλων ο γνωστός στην Κατερίνη και στην Πιερία ο Σάββας Φωτιάδης, φωτογράφος των γηπέδων της Πιερίας κι όχι μόνο.

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και η επίλεκτη ομάδα των Δασκάλων Πιερίας τίμησαν την μνήμη του την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 με τη διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Κάτω από τον καταγάλανο ουρανό της Κατερίνης οι δύο ομάδες τίμησαν την μνήμη του, αγωνιζόμενοι και παρουσιάζοντας όμορφο ποδόσφαιρο έδωσαν το στίγμα ότι ο επί χρόνια λαϊκός φωτογράφος των γηπέδων αγαπήθηκε από την ποδοσφαιρική οικογένεια της πιερικής γης. Ο Σάββας μας ένας αγνός, απλός και σεβαστός αγωνιστής και βιοπαλαιστής της ζωής δεν είναι πια μαζί μας. Δεν υπάρχει συμπολίτης που να μην έχει έστω και μία φωτογραφία από την «ακούραστη» φωτογραφική του μηχανή

Η οικογένεια των Βετεράνων ΠΙΕΡΙΚΟΥ και η Ομάδα των Δασκάλων Πιερίας σου ανταποδίδει την αγάπη τους μέσα από έναν ιδιαίτερο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Αναφορά για την ζωή του αείμνηστου Σάββα από τα ηχεία του γηπέδου πραγματοποίησε ο δάσκαλος Βασίλης Τσακιρίδης.

Για την ιστορία νίκησε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε το ποδόσφαιρο που ενώνει. Τον αγώνα παρακολούθησε και η οικογένειά του, η σύζυγος, η κόρη και ο εγγονός του. Ο Σάββας Φωτιάδης θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στη μνήμη μας. Αιωνία η μνήμη αλησμόνητε φίλε όλων μας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βετεράνοι ΠΙΕΡΙΚΟΥ: (προπονητής Παρουσιάδης Ευστάθιος), Μύθημης Ευάγγελος, Βαρβούτης Ιωάννης, Τζιόκας Ηλίας, Παπαβασιλείου Σάκης, Πεϊδης Μπάμπης, Στύλος Απόστολος, Κωνσταντινίδης Παναγιώτης, Φωτιάδης Ελευθέριος, Πόδας Κων/νος, Τασίδης Γεώργιος, Μποταϊτης Ηλίας, Παπαδόπουλος Ανέστης, Μπατσαράς Δημήτριος, Ζαρκανέλας Χρήστος.

Δάσκαλοι Πιερίας: (προπονητής Χατζησάββας Πλάτων), Κοντσές Παναγιώτης, Παντελίδης Χαράλαμπος, Σαπίδης Παναγιώτης, Μποζαλατζής Ελευθέριος, Καρκάλης Χρήστος, Δελβερούδης Κομνηνός, Αναγνωστούδης Δημήτριος, Ελευθεριάδης Θάνος, Μέλλιος Βασίλειος, Παπαδόπουλος Ελευθέριος, Σταυρίδης Βασίλειος, Ζάμπας Γεώργιος, Βαρβούτης Ιωάννης, Τάκος Χρήστος, Βλάγκας Αντώνιος, Χατζημπουργάνης Ιωάννης, Μισαηλίδης Κων/νος, Γιαμούζης Αριστοτέλης, Καρυώτης Γεώργιος, Παυλίδης Γιώργος, Κατηρτζίδης Σάββας, Φουρουντσίδης Μίλτος, Χατζησάββας Πλάτων, Τσακιρίδης Βασίλης.

 

Διαιτητής του αγώνα: Λαφατζής Κων/νος

 

73003107_590104305071498_128684152265375744_n

Μετά το τέλος του αγώνα σύσσωμες οι δυο αποστολές γευμάτισαν ως οικογένεια στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με ψητά εδέσματα, όπου κυριάρχησε η αθλητική παιδεία και ο αθλητικός πολιτισμός.

 

74388651_562670677812843_7294001431034462208_n

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ