Μενού Κλείσιμο

Βαριά ήττα στο Αιγινίο ο Δίας, 5-1 ο Αιγινιακός

Βαριά ήττα στο Αιγινίο ο Δίας, 5-1 ο Αιγινιακός

Σε ένα παιχνίδι όπου είχε εξ αρχής ένα πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος το οποίο έγινε ακόμη δυσκολότερο ύστερα από τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του, ο Δίας Δίου υπέστη μία βαριά ήττα με 5-1 στο «Γιάννης Παραλυκίδης» του Αιγινίου από τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Το παιχνίδι στράβωσε από το ξεκίνημα για την ομάδα μας η οποία δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 μετά το πέρας αυτού έπειτα από δύο γκολ των γηπεδούχων τα οποία προήλθαν μετά από αντικανονικές ενέργειες.

Ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Παππά, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου τον οποίο ανέτρεψε ο Σιαμάγκας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν ο ποδοσφαιριστής μας είχε δεχθεί εξόφθαλμο φάουλ το οποίο δε δόθηκε ποτέ.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας έκανε τρία τα τέρματά της στο 40’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου, ενώ στην ακριβώς προηγούμενη φάση έπρεπε να μην είχε δοθεί συνέχεια στο παιχνίδι αφού ο παίκτης του Αιγινιακού γίνεται αποδέκτης της μπάλας από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο Δίας μπήκε πολύ δυναμικά μέσα στο τερέν και με το «καλημέρα» κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Κώστα Παγωνίδη στο 46’ με σουτ εντός περιοχής, έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα, ενώ στο 49’ το δοκάρι του Δημήτρη Καλαμπάκα στέρησε από την ομάδα μας το 3-2 το οποίο θα τον έβαζε για τα καλά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Σε αυτό το χρονικό σημείο του παιχνιδιού ο Δίας κυριαρχούσε κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας παράλληλα συντριπτικά ποσοστά κατοχής μπάλας που προσέγγιζαν το 75%.

Στο 52ο λεπτό όμως ο διαιτητής της συνάντησης κ. Γιαμούζης δεν έδειξε ποτέ την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Παππά για χτύπημα εκτός φάσης στον Κώστα Παγωνίδη κι ενώ βρίσκονταν ακριβώς δίπλα στη φάση, κάτι το οποίο θα άλλαζε τις ισορροπίες του αγώνα αν ο Αιγινιακός έμενε με αριθμητικό μειονέκτημα.

 

Στο 69’ ο Δίας κέρδισε φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Καλαμπάκας πήγε να το εκτελέσει γρήγορα και ο παίκτης των γηπεδούχων παρεμπόδισε την εκτέλεση του επιθετικού της ομάδας μας. Ωστόσο, ο κ. Γιαμούζης αντί να σφυρίξει την παράβαση και να δώσει κίτρινη κάρτα άφησε τη φάση να εξελιχθεί και έτσι ήρθε στη συνέχεια το 4-1 από τον Καπετάνο.

 

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε με σουτ ο Συρράκος στο 73’.

 

Ήταν μία αναμέτρηση την οποία ο Δίας επιθυμεί να την ξεχάσει γρήγορα τόσο για το βαρύ σκορ που υπέστη όσο και για την κάκιστη αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτητική ομάδα σε καίρια σημεία του αγώνα.

 

Επόμενη αναμέτρηση για το Δία εντός έδρας απέναντι στον Καλλιθεακό για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γιαμούζης με α’ βοηθό τον κ. Β.Χαλκίδη και β’ βοηθό τον κ. Μπατσαρά.

 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Δαραής, Παππάς, Τσολακίδης (46’ Μιχαηλίδης), Συρράκος (70’ Φιρινίδης), Παπαδόπουλος (79’ Μπουντάνι), Σαββίδης (70’ Κακατάτσιος), Καπετάνος, Καταχιώτης (65’ Ορφανίδης), Τουλκερίδης, Ρίζος.

Δίας Δίου (Παναγίωτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Αλεξανδρίδης (65’ Μανίκας – 70’ Κουντούρης), Ευαγγελόπουλος (70’ Τσενεκίδης), Καλουσίδης, Βούλγαρης (42’ Παγωνίδης), Σιαμάγκας, Πείδης, Μότσιας, Ζώβληκας, Ν. Καραμήτρος (70’ Α. Καραθάνος), Καλαμπάκας.

 

Η διοίκηση του Δία Δίου εύχεται στον Αιγινιακό καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του.

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ