Μενού Κλείσιμο

Βαφύρας Δ. Δίου Basketball 2η ήττα στο κύπελλο

Την δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για το κύπελλο ΕΚΑΣΚΕΜ γνώρισε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας, αυτή τη φορά από την ομάδα της ΑΚΕΠ στην Κατερίνη με σκορ 62-48.

Δυστυχώς οι απουσίες ήταν και σήμερα πολλές και μάλιστα βασικών παικτών. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις 7 παίκτες μας βρέθηκαν στο γήπεδο και αγωνίστηκαν. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό καθώς η νεανική ομάδα της ΑΚΕΠ κατάφερε να ανοίξει την διαφορά από νωρίς και να το τελειώσει με σκορ 19-3. Από εκεί και ύστερα οι παίκτες μας ανέβασαν την απόδοσή τους και πάλεψαν για να επιστρέψει ο Βαφύρας μας στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά όταν οι λύσεις στον πάγκο δεν είναι πολλές, αυτόματα η προσπάθεια γίνεται δύσκολή ιδιαίτερα τέτοια εποχή μόλις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Διαιτητές: Γιανκίδης – Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα: 19-3, 31-18, 43-33, 62-48.

ΑΚΕ Πιερίας (Ραΐσεβιτς): Παπαδόπουλος 2, Κουλιανός 3 (1), Κοριτσίδης 12, Αποστόλου 11 (3), Σιώκας 3 (1), Μουλάς 6, Μαργαριτίδης, Λάπας 11 (3), Αποστολόπουλος 5, Μάνος 2, Ίτσιος 7, Χατζηευστρατίδης.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 9 (1), Καραμπατάκης 7 (2), Μπατζάκης 15 (2), Ντακαρέλας, Σιώκας 15, Τζιόλης 2, Ναβροζίδης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ