Μενού Κλείσιμο

Τρία ντέρμπι με τρεις νίκες για τον Αίολο Κατερίνης

Τρία ντέρμπι με τρείς νίκες για τον Αίολο Κατερίνης.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

3-1

(25-16, 23-25, 25-22, 25-19)

 

Το Σάββατο 4/2 στο ντέρμπι κορυφής της Β’ Εθνικής ο Αίολος ανακηρύχτηκε νικητής με 3-1 σετ σε ένα δυνατό παιχνίδι με εντυπωσιακές φάσεις.

Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Αίολο  που μπήκε με τον αέρα νικητή και  πήρε τη διαφορά από νωρίς κατακτώντας το πρώτο σετ με 25-16.

Στο δεύτερο σετ έδωσαν το σετ κάνοντας εύκολα λάθη σε σερβίς και επίθεση με αποτέλεσμα να έρθει το 23-25 και το 1-1 στα σετ.

Στη συνέχεια η σοβαρότητα και η διάθεση για νίκη ήταν τα στοιχεία που διακατείχαν τους άνδρες του Αίολου που δεν έδωσαν ευκαιρία στον αντίπαλο τους για κάτι παραπάνω.

25- 22 και 25-19 τα δύο τελευταία σετ και νίκη για τον Αίολο Κατερίνης με 3-1 γεμίζοντας χαμόγελα τόσο τους αθλητές όσο και τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:(ΣΤΟΥΠΑΣ) : ΗΛΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΜΗΝΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν, ΓΚΙΟΥΡΑΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΣΤΟΥΠΑΣ Δ, ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ.

ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ:(ΡΕΤΖΙΟΣ): ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ, ΓΑΤΣΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) ΕΣΠΕΜ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ – ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

2-3

(25-16, 12-25, 25-17, 18-25, 13-15)

 

Την Κυριακή 5/2 στα Γιαννιτσά τα κορίτσια  του Αίολου Κατερίνης αγωνίστηκαν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι 14 αθλήτριες του προπονητή Παναγιώτη Στούπα παρουσιάστηκαν έτοιμες για ένα δυνατό παιχνίδι αλλά σε ένα κρύο γήπεδο.

Πολλά πρόσωπα έδειξαν στον αγώνα οι αθλήτριες του Αίολου που ναι μεν μπορούσαν να κάνουν ευκολότερη τη ζωή τους και το παιχνίδι άλλα αλλά από την άλλη χάρισαν πάρα πολλούς πόντους από το σέρβις.

Η ομάδα του Αίολου δεν άφησε μπάλα να πέσει κάτω με καταπληκτική άμυνα σήκωσε ότι μπάλα περνούσε στην πλευρά του. Το σερβίς όμως ήταν αυτό που πρόδωσε τα κορίτσια και χάθηκε η ευκαιρία για ένα καθαρό σκορ εκτός έδρας.

Γι αυτή την ηλικία των κοριτσιών όλα είναι πρωτόγνωρα και μαθαίνουν συνεχώς πως παίρνουν τη σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή, κάτι φυσικά που χαρακτηρίζει το άθλημα.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (ΣΤΟΥΠΑΣ): ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ, ΤΡΙΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΕΝΕΚΙΔΟΥ, ΔΑΟΥΤΗ, ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ Ξ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, ΣΕΙΤΑΡΙΔΟΥ, ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ, ΧΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ Α, ΣΤΟΥΠΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΡΑΝΤΑ, ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ:(ΤΖΟΥΡΟΣ): ΑΜΠΑΤΣΙΔΟΥ, ΤΣΕΚΡΕΛΗ, ΤΣΟΜΠΑΝΗ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΧΑΧΟΥΔΗ, ΤΖΟΥΡΟΥ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, ΣΙΑΡΚΑ, ΦΡΑΓΚΗ, ΑΙΒΑΖΙΔΟΥ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 (ΠΑΙΔΩΝ) ΕΣΠΕΜ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

0-3

(15-25, 14-25, 23-25).

 

Την Κυριακή 5/2 το τοπικό ντέρμπι παίδων μεταξύ των συμπολιτών έληξε με 3-0 σετ υπέρ του Αίολου Κατερίνης που είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πανηγύρισε την πρώτη θέση με διαφορά πλέον 3 βαθμών από το δεύτερο.

Ένα κατάμεστο γήπεδο  περίμενε τους αθλητές των δύο ομάδων με φίλους ,συγγενείς  και συναθλητές να βρίσκονται στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Από το πρώτο σε η ομάδα του Αίολου κέρδιζε τη διαφορά την οποία και κρατούσε σε όλο το παιχνίδι. 1ο σετ: 1-3, 5-12, 8-15, 15-25. 2ο σετ: 0-10, 8-15, 14-25.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Αίολου βρέθηκε πίσω στο σκόρ με 14-6 και 16-8 κάνοντας εύκολα λάθη στην υποδοχή και επίθεση, το οποίο έδωσε στον αντίπαλο απλά την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από το σετ. Οι παθιασμένοι αθλητές του Αίολου δείχνοντας σοβαρότητα , υπομονή και εμπειρία στη διαχείριση αυτού του είδους καταστάσεων με ολική ανατροπή γύρισαν το εις βάρος  τους σκορ και το 17-11 το έκαναν 18-17 και αμέσως μετά πήραν το προβάδισμα 19-20 το οποίο και διατήρησαν κατακτώντας και το τρίτο στη σειρά σετ με 23-25 και 0-3 σετ μιας και ήταν τυπικά φιλοξενούμενος.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:(ΣΤΟΥΠΑΣ): ΛΕΚΑ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΜΥΛΩΘΡΙΔΗΣ, ΖΙΚΟΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΤΣΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΟΥΠΑΣ Δ, ΚΙΤΣΑΣ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (ΣΑΡΡΗΣ): ΚΡΟΜΥΔΑΣ ΣΤ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΜΑΙΜΑΡΗΣ, ΚΡΟΜΥΔΑΣ Λ, ΜΠΑΤΣΟΥΔΗΣ, ΠΑΠΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΤΣΩΛΗΣ, ΒΑΣΑΛΟΣ, ΔΗΜΟΛΙΟΣ.

 

 

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ