Μενού Κλείσιμο

Τρέχω για την Κατερίνη: Θέμα χρόνου η συμπλήρωση των συμμετοχών – Μια ανάσα από τις 2.000

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα δρόμου – θεσμό «Τρέχω για την Κατερίνη» βαίνουν οι εγγραφές, καθώς ελάχιστοι αριθμοί συμμετοχής είναι πλέον διαθέσιμοι.

 

Οι 2000 αριθμοί αναμένεται να διατεθούν νωρίτερα από τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου ημερομηνία κατά την οποία βάσει προκήρυξης θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας οι δηλώσεις συμμετοχής. Εξασφαλίστε άμεσα μία από τις θέσεις που απομένουν και βρεθείτε στην αφετηρία της μεγάλης αθλητικής γιορτής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται στο επισυναπτόμενο link: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=70c2638fdc269045c6d95db00afbb878&l=GR&g=0

Σύλλογοι, φορείς, σχολεία κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: opppapkaterinis@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή – αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου – επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2351047445. Επίσης, για διευκρινίσεις, πληροφορίες στο email oppapkaterinis@gmail.com.

Όπως είναι γνωστό, τη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ., ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ