Μενού Κλείσιμο

Τρέχω για την Κατερίνη | Μπορούμε όλοι, χωρίς διακρίσεις! Το συγκινητικό βίντεο

Τι κοινό έχουν στην καρδιά του καλοκαιριού, μία ομάδα δρομέων, μία πρωταθλήτρια του καράτε, ένας συνδημότης μας  σε αναπηρικό αμαξίδιο και η συνοδός του; Επίσης, μία ομάδα εφήβων Ρομά, μία ομάδα διαβητικών και μαθητές σχολείων της πόλης μας; Ξεκίνησαν ήδη τις προπονήσεις για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», που φέτος διεξάγεται στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για τα γυρίσματα του promo video της διοργάνωσης –  θεσμoύ, που ολοκληρώθηκαν και μαζί με τις προσπάθειες των αθλητών – αθλητριών όλων των ηλικιών αποτυπώνουν στο φακό τοπόσημα, την ύπαιθρο και φυσικές ομορφιές του Δ.Κατερίνης.

Παράλληλα,στέλνουν το μήνυμα ότι: «ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» – χωρίς διακρίσεις, να λάβουμε μέρος στη μεγάλη και βραβευμένη με GOLD (Χρυσή διάκριση), στα tourismawards, αθλητική γιορτή. Η συνέχεια στα social media του Δήμου Κατερίνης, του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που διαχρονικά αγκαλιάζουν το θεσμό. Οι εγγραφές για τον αγώνα ανοίγουν τις επόμενες ημέρες!

Όπως τονίζει σε δήλωσή του,ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος: «Μετοπιοδυνατό και αισιόδοξομήνυμα: «Μπορούμε όλοι – χωρίςδιακρίσεις», στις 24 Σεπτεμβρίου: «Τρέχουμεγια τηνΚατερίνη», σεμία διαδρομή γεμάτη ιστορία και συμβολισμούς. Τρέχουμεγια την υγεία μαςκαι μεταδίδουμεχαμόγελα ζωής, στημεγάληκαι βραβευμένη αθλητική – πολιτιστική μαςγιορτή!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ