Μενού Κλείσιμο

Το χόρτο, η άδεια και η Γ.Γ.Α.

Λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Κλεάνθης Βικελίδης, η αναμέτρηση του Άρη με τη Λάρισα – κατά πάσα πιθανότητα – θα πραγματοποιηθεί στο Καυτανζόγλειο. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει σταλεί σχετικό αίτημα στην επιτροπή διοίκησης του αθλητικού σταδίου.

Πέρα όμως από την κατάσταση του χόρτου του «Κλεάνθης Βικελίδης», υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τα περισσότερα γήπεδα της Superleague, δείχνει ότι η πρεμιέρα της φετινής Superleague… στήθηκε στο πόδι καθώς το πρωτάθλημα άρχισε με την παλιά προκήρυξη του Πρωταθλήματος αλλά και με τις παλιές άδειες λειτουργίας των γηπέδων οι οποίες όμως λήγουν μεθαύριο(31/8). Σωστά διαβάσατε.

Τα περισσότερα από τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες του πρωταθλήματος – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – δεν θα έχουν τη σχετική άδεια διότι σε αντίθεση με άλλα χρόνια, δεν «έτρεξε» η διαδικασία της αυτόματης αδειοδότησής τους όπως δηλαδή είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο (για την ακρίβεια στις 10/10/17 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με αρ. πρωτοκόλλου ΦΕΚ Β’ 3568) και αφορούσε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από τη Γ.Γ.Α. για την παράταση των αδειών – για ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες – και λογικά είναι αδύνατο να τακτοποιηθεί όλη η γραφειοκρατική διαδικασία εντός των επόμενων 48 ωρών.

 Τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο το «Κλεάνθης Βικελίδης» ή το Καυτανζόγλειο το οποίο προβλέπεται να φιλοξενήσει τον προσεχή αγώνα του Άρη με τη Λάρισα, αλλά κι άλλα γήπεδα ομάδων της Superleague.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ