Μενού Κλείσιμο

Το διοικητικό εφετείο απέρριψε την αίτηση του ΠΑΟΚ

Το διοικητικό εφετείο απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ για έκδοση προσωρινής διαταγής για το θέμα της πολυιδιοκτησίας. Καμία αλλαγή για την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που θα κρίνει επί των αποφάσεων των αθλητικών δικαστών της Super League.

Ο ΠΑΟΚ είχε προσφύγει στο το διοικητικό εφετείο ζητώντας να υπάρξει προσωρινή διαταγή, για να μην ανακοινωθεί κάποια απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα για την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η απόφαση του διοικητικού εφετείου ήταν να απορρίψει την προσφυγή του Δικεφάλου του Βορρά, τονίζοντας πως ο λόγος απόρριψης είναι ότι η απόφαση της ΕΕΑ δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.

Αυτό πάντως δεν αλλάζει κάτι για την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία καλείται να κρίνει επί των αποφάσεων των αθλητικών δικαστών της Super League.

Γεραπετρίτης: «Δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή, Δίκη στο OPEN και φυσικά σχολίασε το αν η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι δεσμευτική ή όχι.

Στην απάντησή του ο Υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως δεν είναι δεσμευτική για τα δικαστήρια η εισήγηση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά η απάντηση του για την ΕΕΑ και την αν είναι δεσμευτική η εισήγηση της:

«Η απάντηση είναι προσωπική και δεν δεσμεύει την κυβέρνηση. Η ΕΕΑ καταγράφει τα περιστατικά και δεν μπορεί να τεθεί σε αμφισβήτηση, άρα το κάθε δικαιοδοτικό όργανο μπορεί να αξιολογήσει. Σε ότι αφορά τη νομική υπαγωγή δεν είναι δεσμευτική. Δεν υφίσταται νομική υπαγωγή. Είναι στην κρίση του δικαιοδοτικού οργάνου».

Πηγή: gazetta.gr

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.