Μενού Κλείσιμο

To Διαιτητικό άλλαξε την απόφασή του, κανονικά το μπαράζ Δόξα-Καραϊσκάκης!

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας, αλλάζοντας δύο προηγούμενες αποφάσεις του, και να διατάξει τον ορισμό του αγώνα μπαράζ Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης για άνοδο στη Football League για την πλήρωση της κενής θέσης που άφησε η αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα.
Η απόφαση
Τ ο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσκάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής.
Το Soccerplus δημοσιεύει το διατακτικό του σκεπτικού το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος κ. Γεώργας, ο οποίος ήταν πρόεδρος και στις αποφάσεις επί των προσφυγών του Πανελευσινιακού και των δευτεραθλητριών της Γ’ Εθνικής, στις οποίες αναφερόταν ότι ισχύει ο «παλιός ΚΑΠ» στον οποίο δεν προβλέπεται διαδικασία πλήρωσης της κενής θέσης στο πρωτάθλημα της Football League.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκεπτικό θα αναφέρεται ότι η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ δεν ερμήνευσε ορθά το σκεπτικό της απόφασης που αφορούσε στην προσφυγή του Παναλευσινιακού και κακώς ακύρωσε το μπαράζ.
Η ΕΠΟ παρότι η προσφυγή της Δόξας στρεφόταν εναντίον της δεν παραστάθηκε στη συζήτηση της υπόθεσης.
Soccerplus

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ