Μενού Κλείσιμο

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ

Έπεσε με ιδανικό τρόπο η αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 για τα τμήματα του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τον ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ η αγωνιστική περίοδος 2016-2017, μιας επιτυχημένης ποδοσφαιρικής περίοδο για την Ακαδημία και τα Τμήματα Υποδομών.
Το ραντεβού δόθηκε στο γήπεδο του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ για τα τμήματα: Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, με τους λιλιπούτειους αθλητές, προπονητές, τεχνικό δ/ντή, διοίκηση, γονείς και φίλους να γιορτάσουν και να δώσουν ευχές καλοκαιριού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διασκεδαστικά παιχνίδια των τμημάτων, φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους, αποδεικνύοντας ότι τα νιάτα έχουν τον πρώτο λόγο αφού έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, καθώς και ένα πλούσιο μπάρμπεκιου στα κάρβουνα προσφορά της διοίκησης του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ προς παιδιά, προπονητές, γονείς και φίλους.
Όλοι οι αθλητές έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για να θυμούνται την αγωνιστική χρονιά 2016/17 και μετάλλια για τους νικητές των αγωνισμάτων και παιχνιδιών. Μια χρονιά ακόμα γεμάτη προσπάθεια, εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει πάλι τον Σεπτέμβρη. Κάτω από το βλέμμα των γονέων και θεατών οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των τμημάτων της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και την πρόοδο που επιδείξανε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι ομάδες της Ακαδημίας μας συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις της περιοχής και όχι μόνο, απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από πολλούς για την αθλητική ποιότητα και τη σωστή συμπεριφορά που έδειξαν στους αγώνες. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ τα τμήματα υποδομών μας προωθούν με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθε», τον σεβασμό, το αθλητικό πνεύμα, το ήθος και την ομαδικότητα.
Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους γονείς που πίστεψαν σε εμάς και μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας ώστε να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντες τους, μέσα από τον αθλητισμό και την εκμάθηση του ομαδικού και αθλητικού πνεύματος, μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια με αρχές και στόχους, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που ήσαν αρωγοί και συμπαραστάτες, τους συνεργάτες μας χορηγούς για τη στήριξη που μας παρείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις που κάναμε καθώς και για την παρούσα αποχαιρετιστήρια γιορτή, τους προπονητές για το αθλητικό ήθος και την παιδεία και τον ακούραστο υπεύθυνο των Ακαδημιών, τεχνικό δ/ντή για το υποστηρικτικό τους ρόλο και αγώνα πάντα κοντά στα παιδιά, προσφέροντας τα μέγιστα καθ΄ όλη τη διάρκεια.
Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ εύχεται σε όλους τους αθλητές, προπονητές, τεχνικό διευθυντή, υπεύθυνο, παράγοντες, διοίκηση ΕΠΣ Πιερίας, συλλόγους Πιερίας, Δήμο Κατερίνης, Ακαδημίες Πιερίας, αθλητικογράφους, δημοσιογράφους, ΜΜΕ, εθελοντές ΕΕΣ, διασώστες, γονείς, φίλους και σ’ όλους τους αθλητικούς φορείς ένα χαρούμενο και απολαυστικό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ