Μενού Κλείσιμο

Τελειώνει με ανανεώσεις ο Αιγινιακός – Ραντεβού με Βλάχο

Η συμφωνία του Αιγινιακού με τους Γερμανούς επενδυτές προχωρά τον σχεδιασμό στους «κυανόλευκους» και στόχος είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό το μέτωπο των ανανεώσεων. Οι Τόλιος, Λιόλιος, Ζούρκος, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ για τις επαφές με τους Γκατσολάρι, Ζγκούρη, Παπαδόπουλο, Παπουτσογιαννόπουλο.
Με τους προαναφερθέντες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των συζητήσεων για την παραμονή παικτών, αφού οι Μήλιος, Μουκίδης, Σκραπάρας θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν.
Ραντεβού με Βλάχο
Πιθανότατα την Πέμπτη (29/06) η συνάντηση του Γιάννη Βλάχου με τον τεχνικό διευθυντή του Αιγινιακού, Θωμά Σβαρνόπουλο.
Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα θα διανύσει ο Αιγινιακός. Ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Νιώπας μαζί με τον εκπρόσωπο των Γερμανών επενδυτών και τεχνικό διευθυντή, Θωμά Σβαρνόπουλο θα «τρέξουν» όλα τα ζητήματα που απασχολούν και θέλουν άμεσα να τελειώνουν με τις ανανεώσεις συμβολαίων.
Σε ό,τι αφορά στο θέμα προπονητή, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι την Πέμπτη (29/06) εκτός απροόπτου θα γίνει συνάντηση του Σβαρνόπουλου με τον Γιάννη Βλάχο. Πρόθεση των Γερμανών είναι η παραμονή του, μία πρώτη κουβέντα έχει γίνει και ο τεχνικός, ο οποίος οδήγησε μαζί με τον Κώστα Νικολαΐδη τους «κυανόλευκους» στην επίτευξη του στόχου της σωτηρίας θα απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει.
Παράλληλα, βέβαια, δρομολογούνται και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά. Στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, μάλιστα, αναμένουν τις προσεχείς ημέρες τους πρώτους ξένους που θα κλείσουν στο ρόστερ. Εννοείται ότι θα είναι νεαρής ηλικίας και με μεταπωλητική αξία.

https://www.footballleaguenews.gr/

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ