Μενού Κλείσιμο

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ- Παρέμειναν Κοσμίδης, Ξενίδης και επέστρεψε ο Ξενόπουλος!

Τη φανέλα του Ταύρου Ελάφου θα φοράει και την ερχόμενη σεζόν ο Λάζος Κοσμίδης, καθώς ο νεαρός ακραίος επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «»Bulls»» της Ελάφου.

Η ανανέωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε μετά από την εισήγηση του τεχνικού team και επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει με τον Ταύρο, παρότι τον βολιδοσκοπούσαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ο Λάζος Κοσμίδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες olympian arena, ενώ πέρυσι μεταπήδησε στον Ταύρο όπου είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία βγαίνοντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας με ένα γκολ διαφορά από τον πρώτο, Νίκο Σουρλόπουλο.

Πάντως, για τον Ταύρο που σχεδόν ολοκλήρωσε τις ανανεώσεις, αναμένουμε και τις μετεγγραφές, είναι μεγάλη επιτυχία που τον έχει στις τάξεις του διότι παραμένει δυνατός επιθετικά και όχι μόνο, ο προπονητής  Χρήστος Βελώνης γνωρίζει τα πλούσια χαρίσματα του Λάζου Κοσμίδη και τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Του ευχόμαστε υγεία, και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας αλλά και οι προσωπικές του φιλοδοξίες!

Ανανέωσε και ο Μπάμπης Ξενίδης επιστρέφει ο Χάρης Ξενόπουλος

 Σε μία νέα ανανέωση προχώρησε ο Ταύρος καθώς ο ταλαντούχος Μπάμπης Ξενίδης θα συνεχίσει να είναι παίκτης της ομάδας από την Έλαφο, δίνοντας μία σημαντική λύση στα φιλόδοξα σχέδια του προπονητή του Χρήστου Βελώνη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στον Ταύρο εδώ και μία εξαετία, μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, θα είναι και πάλι από τους πρωταγωνιστές της πορείας της ομάδας προς την άνοδο.

Επίσης, επιστρέφει δυναμικά, μετά το πέρασμά του από τον Μακεδονικό Ν. Εφέσσου, ο Χάρης Ξενόπουλος, ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, γνωστός στην Έλαφο και ένα από τα καλύτερα παιδιά για το ήθος του εντός και εκτός γηπέδων της Πιερίας.

Σίγουρα, οι δύο συμπαίκτες θα συμβάλουν τα μέγιστα για την εκπλήρωση των στόχων του Ταύρου, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Γιώργου Σταμάτη- ο οποίος μοχθεί όσο κανένας άλλος για το καλό της ομάδας- << ο πρωταθλητισμός είναι για τη νέα σεζόν ο μεγάλος στόχος του Ταύρου. Ξέρω οι καιροί είναι δύσκολοι, στο τέλος πιστεύω να τα καταφέρουμε>> .

Οι επαφές παικτών για την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Αναμένουμε…

Γρηγόρης Τσαπράνης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ