Μενού Κλείσιμο

Συναντήθηκαν με ΕΠΟ, UEFA/FIFA και Σούπερ Λίγκα οι εκπρόσωποι των διαιτητών

Τους λόγους που τους ωθούν στην αποχή από τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας συζήτησαν εκπρόσωποι των διαιτητών με τους Γραμμένο, Φούσκε, Περέιρα και Λυσάνδρου.

 

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που τους ώθησαν να ανακοινώσουν αποχή από τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής μίλησαν οι Τάσος Παπαπέτρου, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, Χρήστος Μπαλτάς και Μιχάλης Καρσιώτης (εκπρόσωποι των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α’ κατηγορίας) με τους επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Συγκεκριμένα, είχαν συνάντηση με τους Βαγγέλη Γραμμένο, Μηνά Λυσάνδρου, Μέλο Περέιρα και Πετρ Φούσεκ, με τους οποίους συζήτησαν διεξοδικά όσα συμβαίνουν το τελευταί διάστημα, με την υποβολή μήνυσης σε διαιτητές και δυσφημιστικών δηλώσεων, ώστε να βρεθεί λύση.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με τους εκπροσώπους των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α’ κατηγορίας κ.κ. Τάσο Παπαπέτρου, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, Χρήστο Μπαλτά και Μιχάλη Καρσιώτη συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος, παρουσία του προέδρου της Super League κ. Μηνά Λυσάνδρου, του προέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

 

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών/βοηθών διαιτητών παρουσίασαν τις θέσεις τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. και τον ομόλογό του της Super League για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική της Superleague 1, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της υποβολής μηνύσεων εις βάρος διαιτητών, καθώς και των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων του ποδοσφαίρου, το οποίο άλλωστε αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην πρόσφατη συνάντηση της Νυόν και εξετάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.

 

Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα, με προτεραιότητα την εκτόνωση του κλίματος προς όφελος του ποδοσφαίρου

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ