Μενού Κλείσιμο

Στην τελική ευθεία το 7ο AlmiraMan

Στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση του 7ουAmiraMAN, του μεγαλύτερου αγώνα τριάθλου της Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Παραλία Κατερίνης, στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τους συνδιοργανωτές, υποστηρικτές, χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας.

 

Το 7οAmiraMAN συνδιοργανώνεται από τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ και τον Δήμο Κατερίνης, υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Την προσπάθεια υποστηρίζουν εταιρείες – χορηγοί, προμηθευτές, εθελοντές και χορηγοί επικοινωνίας.

 

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα ειλικρινές και ένθερμο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του AlmiraMAN. Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας αλλά και με τις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, η διοργάνωση συνεχίζει την πετυχημένη διαδρομή της. Από το 2014 καταγράφουμε ρεκόρ διαδρομής αγώνα, συμμετοχών, εθελοντών και επισκεπτών, λαμβάνουμε θετικά σχόλια και κριτικές ενώ αγκαλιάζεται από την τοπική κοινωνίατους φορείς και τις αρχές. Τους ευχαριστώ όλους γιατί πιστεύουν σ’ αυτή τη προσπάθεια και με την έμπρακτη στήριξή τους κάθε χρόνο η διοργάνωση γιγαντώνεται», δηλώνει ο Πρόεδρος του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ  και διοργανωτής του AlmiraMAN Ιορδάνης Παπαδόπουλος.

 

Το AmiraMAN

 

Τρέξιμο, Ποδήλατο και κολύμβηση στις απέραντες γαλάζιες αμμουδιές της Πιερίας υπό στη σκιά του επιβλητικού Ολύμπου, ευγενής άμιλλα, συμμετοχή, εθελοντισμός, γιορτή. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά του AlmiraMAN και μαζί με τον δυναμισμό των στελεχών του – μελών του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ – που «δίνουν ψυχή», κατάφεραν να αναδείξουν τη διοργάνωση σ’ ένα πετυχημένο αθλητικό θεσμό, μια γιορτή του αθλητισμού, με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Συγκεκριμένα, κατά την τελευταία διετία υπήρξε εντυπωσιακή απήχηση του AlmiraMAN στο διεθνές αθλητικό κοινό, ανεξαρτήτως αγωνιστικής αποστάσεως, με περισσότερες από 450 εγγραφές σε όλα τα αγωνίσματα. Καταλυτικό ρόλο διαδραματίζει και η επισκεψιμότητα του αγώνα αφού περισσότεροι από 3500 θεατές (από έρευνα και καταγραφή του ΠΑΜΑΚ) παρευρέθηκαν στον τόπο της διοργάνωσης, συμβάλλοντας στην τόνωση του ηθικού όλων, αθλητών και μη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ