Μενού Κλείσιμο

Στη δημοσιότητα το μετάλλιο του Katerini Run 2020: Με το άγαλμα της Ελευθερίας στο στήθος

Εκατοντάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή

 

Το άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, έργο, κατασκευασμένο από ορείχαλκο, που φιλοτέχνησε το 1973, με δαπάνη του Δήμου, ο αείμνηστος δημιουργός Ευθύμιος Καλεβράς (1929-2011), αποσπώντας μάλιστα πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό, αποτελεί το θέμα του μεταλλίου, της διοργάνωσης «Katerini Run».

 

Παράλληλα, έτοιμο είναι το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) της διοργάνωσης, το οποίο θα δοθεί σε όλους τους αθλητές – αθλήτριες,  οι οποίοι συμμετέχουν στον αγώνα των 21.100 μέτρων. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι όμορφοι χρωματισμοί, η ποιότητα και η άρτια εφαρμογή του.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα (Αγώνας Δρόμου 21.100 μέτρων – Λαϊκός Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.005 μέτρων), της διοργάνωσης “Katerini Run 2020” ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή

Όπως είναι γνωστό, διοργανωτές του αγώνα είναι ο  Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.