Μενού Κλείσιμο

Στα «χαρακώματα» για τον Λάζαρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την προσεχή Δευτέρα και το αίτημα των Ερυθρόλευκων για να προσκομίσει η ΑΕΚ το συμβόλαιο του παίκτη, ακολούθησαν οι (ανεπίσημες) θέσεις των δύο ΠΑΕ.
Τη δική της προσέγγιση δίνει η ΑΕΚ για την αναβολή που ζήτησε και πήρε ο Ολυμπιακός στην εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Τι σχολιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη διαδικασία στην Έπιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν σχετικά με τη σημερινή διαδικασία στην Έπιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών: «Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει; Αρχικά έλεγαν ότι θα καταθέσουν ένα συμβόλαιο στις αρχές Ιουλίου, δεν το κατέθεσαν. Μετά μιλούν για συμβόλαιο αλλά το κρύβουν. Γιατί το κρύβουν, τι φοβούνται;».
«Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους σε μία υπόθεση στην οποία μας είχε ενημερώσει εδώ και τέσσερις μέρες ότι θα ζητήσει αναβολή;». Αυτό είναι το ερώτημα που απευθύνει η ΑΕΚ στην ομάδα του λιμανιού ως απορία για τους λόγους που ζητεί την εμφάνιση του συμβολαίου του Χριστοδουλόπουλου.
Τον περασμένο Μάιο, όταν ξεκίνησαν τα εξώδικα, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Λάζαρο. Η ΑΕΚ με εξώδικο του απάντησε να μην το κάνει γιατί είχε η ίδια συμβόλαιο μαζί του. Τότε ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να της ζητήσει το συμβόλαιο. Ωστόσο επέλεξε να κινηθεί σαν να μην υπάρχει. «Οπότε ποιο συμβόλαιο ζητάει τώρα να δει; Αυτό που ο ίδιος θεωρούσε ανύπαρκτο;» ρωτούν στην Ένωση. Σύμφωνα με την ΑΕΚ η ‘Ενωση θα εμφανίσει κανονικά το συμβόλαιό της με τον Χριστοδουλόπουλο όταν θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης… Δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα. Ως τότε, συνιστά στον Ολυμπιακό «υπομονή και θα τα δει όλα μπροστά του».
Επίσης οι άνθρωποι της Ένωσης διερωτώνται, «αφού ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι η ΑΕΚ είναι αυτή που… φοβάται γιατί εκτός από τους τέσσερις δικηγόρους παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο με τρία διαφορετικά αιτήματα και ζήτησε και από τον ΠΣΑΠ να μπει στην υπόθεση υπέρ του;». Άλλωστε, σύμφωνα πάντοτε με την ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται σε μία υπόθεση με τέσσερις δικηγόρους και τρία αιτήματα αλλά ζητάει αναβολή, ενώ εμείς είμαστε έτοιμοι για τη δίκη. Θα δει λοιπόν το συμβόλαιο στην εκδίκαση».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ