Μενού Κλείσιμο

Στα πράσινα ο Παπαπέτρου!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού επήλθε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι» και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου έλαβε τέλος! Το ραντεβού του Νίκου Λώτσου με την διοίκηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και ο 24χρονος παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο διεθνής φόργουορντ πείστηκε και με το παραπάνω από τα όσα άκουσε από τον Τσάβι Πασκουάλ και την διοίκηση της ομάδας τις τελευταίες ημέρες και δη από τον Δημητρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με την σειρά του είχε έρθει σε επαφή με τον Παπαπέτρου.

Από τη στιγμή που τον κάλυπτε και με το παραπάνω η πρόταση του Παναθηναϊκού (2,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια) και ταυτόχρονα είχε πειστεί για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα ήταν ζήτημα χρόνου να επέλθει και η οριστική συμφωνία.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό τη υπόθεσης και η ανακοίνωση για την απόκτησή του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που άργησε… πέντε χρόνια αφού οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και το 2013, χωρίς ωστόσο να καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολουθεί και τα χνάρια του πατέρα του Αργύρη, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1985 έως και το 1994.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ