Μενού Κλείσιμο

Στα «μελανόλευκα» οι: Κραγιόπουλος Εμμανουήλ και Κυριλλίδης Σωκράτης

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίαςτου με δυο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τον 19χρονοΚατερινιώτηΕμμανουήλ Κραγιόπουλο,μεσοεπιθετικό (1,80)με παραχώρηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας αγωνιστεί στις Ακαδημίες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στον ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ και στην Arsenalelite. Hπροσθήκη του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο κι άλλων ομάδων θα δυναμώσει την κεντρική γραμμή της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα πολύ ικανοποιημένος που ανήκω πλέον στην ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Υπόσχομαι πως θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Τον 19χρονο Σωκράτη Κυριλλίδη, αμυντικό μέσο από τη Σιάτιστα Κοζάνηςμε παραχώρηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της FootballLeagueαγωνιζόμενος όλο το β΄ γύρο 2017 με την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ και στην Ακαδημία Σιάτιστας Κοζάνης. Hπροσθήκη του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο κι άλλων ομάδων θα δυναμώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. . Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι τιμή μου και χαρά μου να αγωνιστώ σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να ανήκω στο ρόστερ της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ».
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τους δυο παραπάνω νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρουν στην ομάδα μας πολλές επιτυχίες με τημελανόλευκη φανέλα. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έναρξη συνεργασίας αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ