Μενού Κλείσιμο

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 3-1

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας και νίκη για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ κόντρα στην φιλότιμη  και δυνατή ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ η οποία βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ  παρέταξε  ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ώστε ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Συμμετοχή είχε και μια νέα προσθήκη υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή.

Οι δυο προπονητές Καμπερίδης Γ. και Μποταΐτης Η., έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από την φιλική αναμέτρηση με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να δείχνουν πλήρη αθλητική αξιοπρέπεια, αθλητικό πνεύμα με κυρίαρχο στον αγωνιστικό χώρο το «ευ αγωνίζεσθε».

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ επικράτησε με 3-1. Η ομάδα της Αναγέννησης Κολινδρού προηγήθηκε στο σκορ με όμορφο γκολ σε εκτέλεση από τον Μαντζουράκη στο 7΄. Στη συνέχεια ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανέβασε την απόδοσή του και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με θαυμάσια τέρματα των: Κοκονόζι στο 10΄, Κτιστόπουλο στο 30΄ και Καρτσαμπά Θ. στο 89΄. Και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να ανεβάσουν το σκορ εκατέρωθεν αλλά οι τρεις τερματοφύλακες των δυο ομάδων που αγωνίστηκαν έδειξαν τις κλάσεις τους.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους:

Παπατολίκας(Τοπουζλής),Κυριλλίδης(Σαμανίδης),Τουλίκας,Υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή, Παραφέστας, Κωστίκος(Καρτσαμπάς Α.), Ουατταρά, Καρτσαμπάς Θ. (Καραγκούνης), Κτιστόπουλος, Κοκονόζι, Κατσιαμήτας.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ αγωνίστηκε με τους:

Τραούδας, Γιαουτζής, Ορφανίδης, Χρυσάφης, Μησιούδης, Μποταΐτης, Κουκούδας, Μαυρίδης, Μπουρανής, Μπατσαράς, Μαντζουράκης, Κακατάτσιος.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή και την διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ που δέχτηκε την πρόσκληση του φιλικού αγώνα και βρέθηκε στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

 Ευχαριστεί την ΕΠΣ Πιερίας και την Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Παραδεισόπουλο Ιωάννη, Καλαϊτζίδη Βασίλειο και Μαυρογιώργη Μάνθο, καθώς και τους φίλους και φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

 Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ