Μενού Κλείσιμο

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΔΠΝ Πιερίας – Έγινε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας

Ο Σύνδεμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νόμου Πιερίας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 στην κατάμεστη, απο εν ενεργεία και μη διαιτητές, αίθουσα του Συνδέσμου καθώς και από πληθώρα καλεσμένων.
Στην έναρξη της εκδήλωσης εγκρίθηκαν απο τα μέλη του Συνδέσμου τόσο ο διοικητικος απολογισμός, στοιχεία του οποίου ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, ΛΑΦΑΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, όσο και ο οικονομικός απολογισμός, στοιχεία του οποίου ανέφερε ο Ταμίας του Συνδέσμου Καράμπουλας Χρήστος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος της κυρίας Σκούφα Μπέττυς (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πιερίας), εκπρόσωπος του κ. Κουκοδήμου Κωνσταντίνου (βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Πιερίας), ο εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης και Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ Δήμου Κατερίνης κ. Καλτσίδης Αλέκος, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Μπιτόπουλος Στέφανος.
Σύσσωμο παραβρέθηκε επίσης και το συμβούλιο της ΕΠΣ Πιερίας, με τον Πρόεδρό του κ. Τόκα Αστέριο, όπως και το κ. Συμεωνίδη Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. Κούρτη Κωνσταντίνο και όλα τα υπόλοιπα μέλη του.
Παραβρέθηκαν επίσης το σώμα των παρατηρητών αγώνων και δημοσιογράφοι του Νομού μας.
Βραβεύτηκαν οι διαιτητές που προσφάτως σταμάτησαν την ενεργό δράση κ. Συμεωνίδης Παναγιώτης (τέως διαιτητής 2ης Κατηγορίας- Β’ Εθνικής) και ο κ. Καραϊσαρίδης Νικόλαο ς(τέως βοηθός 1ης κατηγορίας- Σούπερ Λίγκα).
Με ιδιαίτερη συγκίνηση τιμήθηκε επίσης ο τέως Εκπαιδευτής Διαιτησίας, κ. Μαβίνης Αργύριος, για την πολυετή προσφορά του στην Πιερική Διαιτησία.
Παρόντες στην εκδήλωση οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί, Ευθυμιάδης Δαμιανός, Θεοδώρου Γεώργιος, Γκαραγκάνης Ιωάννης, Σαλτσίδης Γεώργιος αλλα και ο κ. Βρεάσκας Γεώργιος που πρόσφατα μεταγράφηκε απο την ΕΠΣ Ημαθίας.
Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν ο Τάσος Γιαμούζης, ο Διακουμάκος Θωμάς, ο Ευθυμιάδης Δαμιανός και ο Γιώργος Σαλτσίδης.
Οι τρείς πρώτοι πήραν απο ένα ωρολόγι χειρός CASIO με χρονόμετρο αξίας €50,00 με τον Δαμιανό Ευθυμιάδη να προχωρά σε μια πολύ καλή κίνηση ξαναβάζοντας το ρολόϊ που κέρδισε σε νέα κλήρωση ώστε να το πάρει κάποιος νέος διαιτητής, όπως και έγινε μιας και το κέρδισε σε νέα κλήρωση ο Μαυρογιώργης που τελείωσε την νέα σχολή διαιτησίας και έχει μπροστά του όλο το μέλλον.
Ο Γιώργος Σαλτσίδης πήρε μια δωροεπιταγή 50 ευρώ προσφορά του κ. Γιάννη Συμεωνίδη για αγορά αθλητικού υλικού απο την γνωστή επιχείρηση αθλητικών ειδών.
Το Δικοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου παρέθεσε γεύμα για όλους τους διαιτητές και τους καλεσμένους με ψητά κρέατα και διάφορα εδέσματα με άφθονο κρασί και αναψυκτικά μέσα σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον δείχνοντας για μια ακόμη φορά τις άριστες σχέσεις μεταξύ του Συνδέσμου Διαιτητών και της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ