Μενού Κλείσιμο

Ποδόσφαιρο -Πιερικός: Συνεχίζει με Σάκη Παπαβασιλείου

Τη συνέχεια της συνεργασίας τους, αποφάσισαν Πιερικός και Σάκης Παπαβασιλείου, όπως ανακοίνωσε το ιστορικό σωματείο της Πιερίας. Η εξέλιξη είναι μάλλον φυσιολογική αφού η πορεία που έκανε φέτος η ομάδα του Πιερικού, με τον Κατερινιώτη τεχνικό στον πάγκο της ήταν εξαιρετική οδηγώντας την στην Β’ Εθνική.

Μετά από τις συναντήσεις οι οποίες προηγήθηκαν ανάμεσα στα μέλη της υπό σύστασης νέας ΠΑΕ και του προπονητή του συλλόγου, ειδικότερα μεταξύ του υποψηφίου προέδρου της νέας ΠΑΕ Στέφανου Μπιτόπουλου και του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου, προέκυψε η τελική συμφωνία.

Το πετυχημένο μοντέλο της περσινής σεζόν το οποίο έφερε την ομάδα του Πιερικού πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας και ως εκ τούτου στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών συνεχίζει το έργο του.

Το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου με προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλείου, γυμναστή φυσικής κατάστασης τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη, προπονητή τερματοφυλάκων τον Σάββα Ταταρίδη, αναλυτή ποδοσφαίρου τον Κωνσταντίνο Τσακιρίδη και Γενικό αρχηγό τον Μάκη Θεοχάρη θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ