Μενού Κλείσιμο

Πιερικός – Επίσημα εποχή Συμεωνίδη-Λαζαρίδη στη διοίκηση

Πιερικός| Επίσημα εποχή Συμεωνίδη-Λαζαρίδη στη διοίκηση

Οριστικοποιήθηκε  δια βοής στην «ΕΚΑΒΗ», ελλείψει… αντιπάλου και άλλου ψηφοδελτίου, η «είσοδος» του σχήματος με επικεφαλής τους Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη στη διοίκηση του Πιερικού, για μια αλλαγή σκυτάλης με μεγάλες φιλοδοξίες.

Στο βήμα ανέβηκε ο Συμεωνίδης, εκφράζοντας το ενδιαφέρον εμπλοκής στους «μελανόλευκους» και παρουσιάζοντας τους συνεργάτες του, παίρνοντας την ομόφωνη έγκριση των παριστάμενων στο σώμα της συνέλευσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο άλλοτε παράγοντας Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Διαγόρα Σεβαστής έκανε λόγο για πρωταγωνιστικές βλέψεις, με τον ίδιο να μην έχει θεσμικό αξίωμα στο νέο Δ.Σ., αντίθετα με τον Λαζαρίδη.

Άμεσα θα γίνει κατανομή αξιωμάτων στο σχήμα, με τον Γαβριήλ Κωνσταντινίδη να αναλαμβάνει πιθανότατα την προεδρία.

Νέος γενικός αρχηγός θα είναι ο Μάκης Θεοχάρης, που θα είναι στη διοίκηση, πλην των Λαζαρίδη-Κωνσταντινίδη, ενώ από προηγούμενες διοικήσεις θα είναι και οι Παναγιώτης Αστερίου (φετινό σχήμα) και Βασίλης Τσακιρίδης, αλλά μεταξύ άλλων και οι Μπάμπης Πεϊδης, Χριστίνα Δασκαλοπούλου, Μαίρη Σολακίδου, Στέφανος Μπιτόπουλος, Αντώνης Κυριάκος, Κώστας Παναγίτσας, Ηλίας Τσουκαλάς, Κατερίνα Παναγιωτίδου και Μιχάλης Βασιλειάδης.

Τη νέα διοίκηση θα στηρίξουν ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Στέργιος Τόκας, ενώ το τιμόνι συμφώνησε να αναλάβει ο Λεωνίδας Μπίλης.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ