Μενού Κλείσιμο

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συνάντηση του Δ.Σ. με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο.

 

Στην συνάντηση αυτή πέρα από το εθιμοτυπικό χαρακτήρα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξασφάλιση χώρου άθλησης για την ιστορική πλέον ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου – τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – που φέτος  συμπληρώνουν 27 χρόνια συνεχούς αγωνιστικής παρουσίας στο Ελληνικό Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών.

 

Η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παρασκευή Ζιώγα, ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την οργανωτική κατάσταση του σωματείου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς και την αθλητική κατάσταση της ομάδας και της Ακαδημίας, της μοναδικής στην Πιερία Αμιγούς Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Κοριτσιών.

Ο κ. Κουκοδήμος που γνωρίζει την ομάδα, παρακολουθεί και στηρίζει χρόνια την προσπάθειά της, ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του Σωματείου.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντδήμαρχος κ. Ιωάννης Συμεωνίδης ο οποίος και ανέλαβε να διεκπεραιώσει και να συμβάλει στο μέτρο του δυνατού δίνοντας  λύσεις σε προβλήματα της ομάδας.

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Συμεωνίδη για την θετική ανταπόκριση στα αιτήματα του Σωματείου. Ευχαριστεί ακόμη και για το απρόσμενο δώρο του αθλητικού υλικού – μπάλες – που προσφέρθηκε  στην ομάδα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ