Μενού Κλείσιμο

Πιερίδες Μούσες: Με το βλέμμα στα δύο τελευταία παιχνίδια σχεδιάζει τα επόμενα βήματα

Σοβαρό πρόβλημα οι πολλοί τραυματισμοί

Το τελευταίο εντός έδρας αγώνα ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Θα υποδεχτεί στην Κατερίνη, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, την ομάδα του Αστέρα Χαλκίδας. Ως τότε διοίκηση, προπονήτρια και παίχτριες κάνουν αγώνα δρόμου για να   υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία και να αποθεραπευτούν αρκετές παίχτριες που τραυματίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια ώστε να μπορούν να παρατάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Δυστυχώς η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος ήταν η χειρότερη σε τραυματισμούς για τις παίχτριες της ομάδας. Οι ακατάλληλοι αγωνιστικοί χώροι, το σκληρό παιχνίδι πολλών ομάδων συνετέλεσαν ώστε σε κάθε παιχνίδι η ομάδα να μετρά 3-4 σοβαρούς τραυματισμούς!

Εκτός η Παναγιώτα Γκούτζα

Η  Παναγιώτα Γκούτζα υποβλήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό της χέρι που την αφήνει πρόωρα εκτός αγώνων. Συγκεκριμένα ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός κ. Γεώργιος Κόκκινος πραγματοποίησε μία ιδιαίτερη τεχνικά αλλά επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης της αριστερής κερκιδοωλενικής άρθρωσης.

Με πρόβλημα και η Χριστίνα Βίσμπα

Στον τελευταίο αγώνα με τον Μαγνησιακό (23-2-2020) η Χριστίνα Βίσμπα τραυματίστηκε και βγήκε με αναγκαστική αλλαγή. Το πρόβλημα της στο αριστερό χέρι είναι υπό παρακολούθηση και όλοι στην ομάδα εύχονται να ξεπεραστεί ανώδυνα και γρήγορα.

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών εύχεται στις παίχτριες Παναγιώτα Γκούτζα και Χριστίνα Βίσμπα σύντομη ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών αγωνίζεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες και καταφέρνει για 2η χρονιά να διατηρήσει και να αναπτύξει την μοναδική στην Πιερία Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών

Η παρουσία της ομάδας των κοριτσιών στο Πρωτάθλημα Υποδομών (Κ-12) κερδίζει τις εντυπώσεις και διαμορφώνεται ένα αξιόλογο σύνολο με αρχές, αθλητικό ήθος και τεχνική κατάρτιση που ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα των Πιερίδων Μουσών.

Θετική η προσπάθεια στο τμήμα του Λιτοχώρου

Σε μια περίοδο «ισχνών αγελάδων» που ακόμη και ποδοσφαιρικές ομάδες ανδρών εγκαταλείπουν τα πρωταθλήματα και διαλύονται σωματεία, τα μέλη του Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών με πολύ κόπο, υπέρμετρη προσωπική προσπάθεια ξεκίνησαν και διατηρούν με θετική πορεία Τμήμα Ακαδημίας και στο Λιτόχωρο.

Με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, Διοίκηση και Προπονήτρια (Λία Ζιώγα), θα κάνουν τον απολογισμό μιας κοπιαστικής αλλά θετικής πορείας  και θα σχεδιάσουν τα βήματα της επόμενης περιόδου

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της Ακαδημίας Κοριτσιών των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου κάθε Τρίτη και Πέμπτη και στο Αθλητικό Κέντρο Λιτοχώρου, κάθε Τετάρτη.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις εγγραφής στην Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

– 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή

– 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.