Μενού Κλείσιμο

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών σε συνεχή άνοδο

Δημιουργία τμήματος στο Λιτόχωρο – Ενίσχυση προπονητικής ομάδας

Σε συνεχή ανοδική και ποιοτική πορεία βρίσκεται η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών.

Το ενδιαφέρον και η προσπάθεια της διοίκησης για ένα πρότυπο «φυτώριο» ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία υλοποιείται σιγά – σιγά και με συγκεκριμένο σχέδιο. Ήδη η Ακαδημία στην έδρα του Σωματείου, στον Σβορώνο, οργανώθηκε και έχει ενισχυθεί αφού υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για ένταξη κοριτσιών. Η ομάδα της Ακαδημίας συμμετέχει ανελλιπώς το πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. Πιερίας.Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και στην Νότια Πιερία γι αυτό και η διοίκηση προχώρησε στον σχεδιασμό οργάνωσης και λειτουργίας τμήματος της Ακαδημίας στο Λιτόχωρο. Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και οι πρώτες εγγραφές.

Για την άρτια λειτουργία του τμήματος της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Κοριτσιών στο Λιτόχωρο και τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν, το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ενισχύει την προπονητική ομάδα με επικεφαλής την κ. Λία Ζιώγα. Ήδη ξεκίνησε την συνεργασία με την έμπειρη προπονήτρια ποδοσφαίρου γυναικών κ. Σμαράγδα Σωτηρίου Γαρόφλου.

Η κ. Γαρόφλου έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ), πτυχίο προπονήτριας ποδοσφαίρου UEFA Β. Έχει εμπειρία ως παίχτρια σε ομάδες Α’ Εθνικής, στην Εθνική Ομάδα Γυναικών, καθώς και ως προπονήτρια σε Ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών και καθημερινά αυτός ο στόχος πραγματώνεται!

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της Ακαδημίας Κοριτσιών των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου και σύντομα ξεκινά τμήμα στο Λιτόχωρο.  Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις εγγραφής στην Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

– 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή

– 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ