Μενού Κλείσιμο

Παραμένει ο Στεφανίδης στο ρόστερ

ΒΑΦΥΡΑΣ

 Σε συμφωνία ήρθε σήμερα η ομάδα μας με τον πολύπειρο forward Γιώργο Στεφανίδη για συνεργασία ακόμη μίας χρονιάς. Μία συμφωνία που είχε ειπωθεί από τα χείλη των Ο Γιώργος είπε  για την ολοκλήρωση της ανανέωσης του στον Βαφύρα μας: «Είμαι δύο πλευρών αμέσως μετά την λήξη της προηγούμενης σεζόν και σήμερα απλά επιβεβαιώθηκε. Ειμαιχαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Βαφύρα. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα πιστεύει πως μπορώ να προσφέρω σε αυτήν. Είμαι χαρούμενος που αυτή η ομάδα με βοηθά να συνεχίζω με το σπορ που αγαπώ. Σε αυτή την ομάδα αξίζουν επιτυχίες, και θα παλέψω για να είμαι ενεργό μέρος αυτών των επιτυχιών».

Ανανέωσε και ο Μπατζακης

Η ανανέωση του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Μπατζάκη ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα (1/7). Το Δ.Σ. πιστό στο πλάνο της σεζόν που τέθηκε εξ αρχής, φροντίζει να ολοκληρωθούν όλες οι ανανεώσεις των παικτών που στήριξαν την περσινή προσπάθεια της ομάδας.

Ο Γιάννης ήταν ένας από αυτούς και με τις ηγετικές του ικανότητες φρόντισε να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα εντός και εκτός γηπέδου. Μαζί δε με την αποτελεσματικότητά του και την θετική του συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρείται πολύτιμο κομμάτι του φετινού παζλ.

Η ανανέωσή του θεωρούνταν δεδομένη, όπως δεδομένη είναι και η αγάπη του παίκτη για την ομάδα μας. Οι δηλώσεις του Γιάννη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμη χρονιά θα παίξω με την ομάδα που αγαπώ. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να χαρούμε το παιχνίδι μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα φροντίσω να φανώ αντάξιος για μία ακόμη σεζόν».

:

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ