Μενού Κλείσιμο

Παίκτες σε Κωνσταντίνου: «Δε σας πιστεύουμε, πολλά τα ψέματα»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε σήμερα στο Κορωπί και συναντήθηκε με τους παίκτες και συγκεκριμένα με τους αρχηγούς της ομάδας, προκειμένου να γίνει μια συζήτηση για τα οφειλές.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, οι «πράσινοι» τόνισαν ότι αν δεν πληρωθούν μέχρι την Τρίτη, τότε θα πάνε σε αποχή διαρκείας, με τον κ. Κωνσταντίνο να απαντάει ότι θα μεταφέρει το αίτημά τους στον μεγαλομέτοχο και θα ενημερώσει τη Δευτέρα για την απόφαση από τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει το 30% του Δεκεμβρίου και σήμερα ζήτησαν το υπόλοιπο του μήνα, αλλά και δυο μισθούς για τους υπαλλήλους στο Κορωπί, οι οποίοι είναι απλήρωτοι.

«Απ’ όσο ξέρω, βάσει προγραμματισμού, το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου είναι να το πάρετε στο τέλος Απριλίου», τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για να πάρει την εξής απάντηση από τους ποδοσφαιριστές:

«Δε σας πιστεύουμε πια. Έχουμε ακούσει τόσα ψέματα. Υπάρχουν παιδιά εδώ που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν, η χρονιά ολοκληρώνεται, τι θα γίνει. Έχουμε κάνει υπομονή, αλλά δεν πάει άλλο. Φτάσαμε στα όριά μας. Θέλουμε μέχρι την Τρίτη το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου και πληρωμή 2 μισθών στους υπαλλήλους, αλλιώς θα πάμε σε αποχή διαρκείας. Δεν πάει άλλο».

Καταλαβαίνει κανείς ότι τα προβλήματα δε σταματούν και οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν έχουν άλλη υπομονή. Μένει, πλέον, να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από πλευράς μεγαλομετόχου και αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα των ποδοσφαιριστών

Την άποψη ότι το ποιος από τους PAN Asia και Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί στο νήμα εξέφρασε ο Νίκος Παγκάκης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Βάσει των όσων ανέφερε η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία έχει ένα πλεονέκτημα καθώς η προσπάθεια απόκτηση της ΠΑΕ δεν εξαρτάται από κάποιον άλλον. Κάτι που συμβαίνει στην περίπτωση του Athens Alive που πρέπει να υπάρξει το ΟΚ της Κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες… νίκης της πρότασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης, οι συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ δουλεύουν πυρετωδώς και είναι απόλυτα προετοιμασμένοι να τρέξουν τις εξελίξεις από την στιγμή που θα δοθεί το ΟΚ από την Κυβέρνηση για τη χρήση του ΟΑΚΑ.

Εξελίξεις αναμένονται σίγουρα και με τις δύο περιπτώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Ίσως να υπάρξει και νέο ραντεβού του επικεφαλής της PAΝ Asia με τον Γιάννη Αλαφούζο τη νέα εβδομάδα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ