Μενού Κλείσιμο

Όταν το βόλεϊ συνάντησε το διαβήτη

Ο ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης πάντα παρών σε οποιαδήποτε εθελοντική εκδήλωση και δράση του ζητηθεί, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου φιλικό αγώνα βόλεϊ ανδρών με  την ΑΕ Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διαβητικών νομού Πιερίας με σκοπό την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κόσμου για την σχέση του διαβήτη με τον αθλητισμό.

Την εκδήλωση κάλυψαν εθελοντικά ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας με την κ. Αναστασίου Έλσα και κ. Μελλιόπουλο Δημήτρη, το Σώμα Εθελοντών Διασωστών Σαμαρειτών με τον κ. Σεϊταρίδη Θόδωρο και κ. Πετρίδη Μιχάλη, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας με την κ. Γεραρίδου Αθηνά, τον κ. Ζάρκο Λεωνίδα και τον κ. Καραθανά Βαγγέλη και οι Εθελόντριες Νοσηλεύτριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την κ. Αδαμίδου Καλλιόπη και την κ. Μπατζόγλου Τζίνα.Κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν μετρήσεις σακχάρου.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα βόλεϊ της ΑΕ Λάρισας για την συμμετοχή, την Ακαδημία Panthers για την παραχώρηση της προπονητικής ώρας τους, καθώς επίσης και τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Θερμές ευχαριστίες στον φίλο δημοσιογράφο Ανδρέα Κατσιάπη Γαλανό για τη δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.