Μενού Κλείσιμο

Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα – Μεγάλη νίκη στο Λιτόχωρο και 3 στα 3!

Με το καλύτερο αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς της νίκης κατάφερε να αποδράσει η ομάδα μας από την έδρα του Λιτόχωρου, καθώς επικράτησε της γηπεδούχου ομάδος με σκορ 1-3, συνεχίζοντας έτσι το σερί των νικών  κάνοντας το 3/3.

Αν και η ομάδα μας παρατάχθηκε απέναντι σε πολύ καλό και νεανικό σύνολο με πολλές και σημαντικές απουσίες,και χωρίς να κάνει καλό 1ο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με πλασέ του Χρήστου Μπαμπανίκα.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου και χωρίς η ομάδα μας να κινδυνέψει ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνάς μας, φάση κατά την οποία τραυματίστηκε ο αμυντικός της ομάδος μας Κυβελίδης Γιάννης, στην προσπάθεια του να ανακόψει την επίθεση της αντίπαλης ομάδας.

Το 2ο ημίχρονο ήταν για ακόμη μια φορά το καλύτερο  για την ομάδα μας, καθώς από το 1ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη για την νίκη.Η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς στο 58ο λεπτό. Φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, το οποίο και ανέλαβε να εκτελέσει ο ποδοσφαιριστής μας Κώστας Γκρίνιας, κάνοντας το 1-2 για την ομάδα μας,με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση  αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν, και η ομάδα μας έφτασε το τελικό 1-3  στο 87ο λεπτό με το 2ο προσωπικό γκολ του Χρήστου Μπαμπανίκα.

Διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο πλευρό μας, και την ομάδα του Λιτοχώρου για την άψογη φιλοξενία.

Με εκτίμηση ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΊΟΥ ΣΠΥΡΊΔΩΝΑ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.