Μενού Κλείσιμο

Οι Μούσες ήταν πολλές αλλά οι 9 είναι γνωστές … και δυνατές!

Όταν όλα συνωμοτούν εναντίον σου και φτάνεις σ αδιέξοδο έχεις όπως πάντα δύο επιλογές: Εγκαταλείπεις  – η εύκολη επιλογή – ή πεισμώνεις και παλεύεις να ξεπεράσεις την συγκυριακή αντιξοότητα διεκδικώντας το καλύτερο!

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών 26 χρόνια ποτέ δεν υπέστειλε το λάβαρό της. Πάντα  προετοιμάζεται, συμμετέχει και παίζει ποδόσφαιρο όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Είναι «βαριά» η φανέλα για να εγκαταλείψεις, ακόμη κι αν έχεις 5 αθλήτριες με ασθένεια ή σοβαρό τραυματισμό, 5 αθλήτριες που την συγκεκριμένη μέρα δεν μπορούν – απόλυτα δικαιολογημένα – να ακολουθήσουν την αποστολή. Μια ολόκληρη ομάδα εκτός!

Υπάρχουν όμως 9 που δίνουν το παρόν!

Υπάρχουν οι 9 ηρωικές Μούσες που λένε: «Πάμε, θα το παλέψουμε»!!!

Και πήγαν! Στάθηκαν ισάξια απέναντι στην άλλη ομάδα. Δεν λιγοψύχησαν! Δεν υστέρησαν σε δύναμη, σωστό παιχνίδι και αντοχή! Δεν είχε την υπεροχή αγωνιστικά η άλλη ομάδα. Είχε απλά την αριθμητική υπεροχή, των δύο παραπάνω παιχτριών.

Οι Μούσες άντεξαν 38 λεπτά! Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Δέχτηκαν το πρώτο γκολ. Φυσικά συνέχισαν να αγωνίζονται μέχρι το τελευταίο λεπτό δυνατά και χωρίς να εγκαταλείψουν! Τελικό αποτέλεσμα Αστέρας Χαλκίδας – Πιερίδες Μούσες 4-0.

Έχαναν ένα παιχνίδι!  Κέρδισαν σε δύναμη, σε ομαδικότητα, έγιναν μια γροθιά!

Ήταν ένας αγώνας – δοκιμασία που τις έκανε πιο δυνατές!

Οι 9 Μούσες που έπαιξαν ήταν: Άννα Τσιώλη, Σωτηρία Παναγιωτίδου, Δέσποινα Γκαβανούδη, Γεωργία Μετενίδου, Ολυμπία Κατσιμπούρα, Βάγια Τζιουμέρκα, Παναγιώτα Γκούτζα, Σούλα Βούλγαρη, Σοφία Παπαδήμου.

Ήταν μια συγκυρία που βάζει όλη την ομάδα σε εγρήγορση.

Διοίκηση, Παίχτριες, Μέλη, όλοι πρέπει να βγουν πιο σοφοί και πιο δυνατοί απ αυτή τη δοκιμασία. Το επιβάλουν τα 26 χρόνια ιστορίας της ομάδας! Όλοι θα πρέπει να βρουν κοινό βηματισμό να εμπνευστούν από τον κοινό στόχο της ομάδας και να κοιτάξουν μπροστά  – Όλοι μαζί! – με αισιοδοξία.

Οι 9 ηρωικές Μούσες που δεν υποχώρησαν, δεν λιγοψύχησαν, αλλά αγωνίστηκαν, έδειξαν πως η ομάδα αντέχει και μπορεί καλύτερα!

 

 

 

 

 

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ