Μενού Κλείσιμο

Ο Μ.Α.Ο.Κ. υποδέχεται στην Κατερίνη τον παγκόσμιο Andre Sousa

Ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Όμιλος Κατερίνης (Μ.Α.Ο.Κ.) είναι ένα αμιγώς αθλητικό σωματείο που ιδρυθηκε το 2004 από 72 ιδρυτικά μέλη. Ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Κατερίνης (ΛΕ.ΜΟ.Κ.), μίας από τις παλαιότερες και σημαντικότερες λέσχες της Ελλάδας που ήταν και από τα ιδρυτικά μέλη της Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.).

Τα μέλη του Μ.Α.Ο.Κ. είχανε φτάσει κάποιο διάστημα πάνω από τα 300 και οι αθλητές του σχεδόν 60. Είχε και έχει στις τάξεις του αθλητές που έχουν κατακτήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα και ως Σύλλογος έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Motocross Βορείου Ελλάδος.

Έχει παρουσίες σε όλους τους τομείς του αθλήματος της μοτοσικλέτας με τις πιο πολυπληθής στο χώρο του Motocross. Αν και αμιγώς αθλητικό σωματείο έχει πλούσια συνδικαλιστική και πολιτιστική δράση. Έχει συμμετάσχει σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης καθώς και στην διοργάνωση του αγώνου δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη». Επίσης αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε διαδικασία συζήτησης με τη νέα δημοτική αρχή για να παραχωρηθεί χώρος για τη δημιουργεία έδρας του συλλόγου.

Μέσα στις δράσεις του συλλόγου είναι και η επαφή με μοτοσικλετιστές από άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και από όλο τον Κόσμο. Όταν λοιπόν η ΜΟΤ.Ο.Ε. ενημέρωσε τα μέλη-λέσχες της ότι ο 24χρονος Πορτογάλος δευτεραθλητής στα 600cc Andre Sousa που επιχειρεί να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κάνοντας το γύρο του κόσμου σε δύο χρόνια με ένα Honda Monkey, καταφθάνει στην Ελλάδα χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Επιθυμία της ΜΟΤ.Ο.Ε. αλλά και των μελών-λεσχών της είναι να βοηθήσουμε τον Andre Sousa να γνωρίσει την χώρα μας και σε αυτό το κλίμα το σωματείο μας, ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Όμιλος Κατερίνης θα υποδεχθεί στην πόλη μας τον Πορτογάλο μοτοσικλετιστή την προσεχή Κυριακή 8 Νοεμβρίου για να τον φιλοξενήσει. «Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ευγενική χορηγία των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων για την διανυκτέρευση του Andre Sousa στο ξενοδοχείο Orfeas Classic στην Κατερίνη», καταλήγει στο ενημερωτικό του σημείωμα ο ΜΑΟΚ

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ