Μενού Κλείσιμο

Ο Άρης Μιλκούδης Επιστρέφει Στο Βαφύρα

Την επιστροφή του 16χρονου Άρη Μιλκούδη στην ομάδα μας ανακοινώνει σήμερα το Δ.Σ. του συλλόγου.
«Το Δ.Σ. του Βαφύρα με χαρά ανακοινώνει την προσθήκη του Άρη Μιλκούδη στο ρόστερ της ομάδας. Καλωσορίζουμε τον νεαρό παίκτη στην επιστροφή του στον σύλλογο που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.
Επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την διοίκηση της ΑΓΕΠ για την άψογη συνεργασία στην μετακίνηση του Άρη στην ομάδα μας.»
Ο νεαρός παίκτης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βαφύρα μας, μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της ΑΓΕΠ όπου και αγωνίστηκε στα παιδικά τμήματα της τα δύο προηγούμενα χρόνια. Σήμερα επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε με σκοπό και στόχο να αποδείξει πως μπορεί να παίξει πλέον και σαν άνδρας.
Μία ακόμα προσθήκη έμπειρου παίκτη είχαμε σήμερα για τον Βαφύρα μας.
Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε ο Παναγιώτης Στεφάνου, που μπορεί να έχει καιρό να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, αλλά με την παρουσία του στο «VAFIRAS MEN TEAM TRYOUTS» έδειξε πως μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα.
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, χθες υπογράφηκε το δελτίο του και σήμερα ανακοινώνεται:
«Το ΔΣ του συλλόγου μας καλωσορίζει τον Παναγιώτη Στεφάνου στο ρόστερ της ομάδας. Θεωρούμε πως το ήθος και η αποφασιστικότητα που έδειξε στα δοκιμαστικά, θα τον συνοδεύουν στο πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ομάδας μας και πως αυτά τα στοιχεία του μαζί με τα αγωνιστικά του προσόντα, θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας».
Αποδεσμεύτηκαν Μπούσμπουρας και Ψαρρός.

Την αποδέσμευση από την ομάδα του Δημήτρη Μπούσμπουρα και Ανέστη Ψαρρού ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το ΔΣ του συλλόγου μας.

«Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές Δημήτρη Μπούσμπουρα και Ανέστη Ψαρρό για την συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν την προηγούμενη σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας. Το ΔΣ και όλοι στο σύλλογο τους ευχόμαστε καλή τύχη σε όποια ομάδα και να επιλέξουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται«.

Οι δύο νεαροί παίκτες κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν με τα χρώματα νεοσύστατης ομάδας της Κατερίνης και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Βαφύρα μας στο προσεχές πρωτάθλημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ