Μενού Κλείσιμο

Νίκη στην πρεμιέρα για τις κορασίδες του Πιερικού – ΣΦΚ Πιερικός – Νίκη Αιγινίου 3-0

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

 

 (25-15, 25-15, 25-11)

Νικηφόρα ξεκίνησαν οι κορασίδες του Πιερικού το πρωτάθλημα Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

καθώς κέρδισαν την ομάδα της Νίκης Αιγινίου 3-0 σετ.

Τα κορίτσια του Πιερικού έπαιξαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ και έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Αιγινίου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 6-2 εκμεταλλευόμενες τα λάθη της ομάδας του Πιερικού. Όμως, σιγά σιγά οι παίκτριες του Πιερικού βρήκαν τον ρυθμό τους, ανέβασαν την απόδοσή τους και κέρδισαν εύκολα το σετ με 25-15.

Παρόμοιο ήταν και το 2ο σετ, με το σκορ να συμβαδίζει για τις δυο ομάδες στην αρχή, όμως από ένα σημείο και μετά, πάλι τα κορίτσια του Πιερικού ξέφυγαν στο σκορ και πήραν και αυτό το σετμε 25-15.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε με την ομάδα των παγκορασίδων που κατέλαβε πέρυσι την 5η θέση στην Ελλάδα. Τα κορίτσια του Πιερικού σε αυτό το σετ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Αιγινίου με αποτέλεσμα να πάρουν και αυτό το σετ εύκολα με 25-11 και την νίκη με 3-0 σετ.

Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Αργυροπούλου,

Ευαγγελοπούλου, Δαούτη, Μαρένα, Ζειμπέκη, Μαυρίδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη.

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ