Μενού Κλείσιμο

MELANOLEYKOI PIERIKOS CLUB KATERINI ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε το οικογενειακό «μελανόλευκο» κλίμα με ενότητα και αισιοδοξία οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ «Σ.Φ.Π. Μελανόλευκοι» PIERIKOS CLUB KATERINI έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στους χώρους του συνδέσμου στην Κατερίνη. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι αρχηγοί της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που εκπροσώπησαν την ανδρική ομάδα, πρώην και νυν παράγοντες και προπονητές που πέρασαν από τον ΠΙΕΡΙΚΟ, μέλη της διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, μέλη του ΣΦΙΠ, δημοσιογράφοι, μέλη και φίλοι του συνδέσμου.

Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς ο σύλλογος που αποτελεί το μοναδικό σύνδεσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με δικά του ανεξάρτητα γραφεία έκλεισε έντεκα χρόνια ενεργής και σταθερής πορείας και υποστήριξης προς το σύλλογο.

Ο πρόεδρος των ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους χορηγούς που στηρίζουν τόσα χρόνια τον σύνδεσμο και είναι αρωγοί στις δράσεις και όλους τους φιλάθλους που πιστεύουν στην ιδέα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και είναι κοντά στον σύνδεσμο που κρατάει τη φλόγα αναμμένη για έντεκα χρόνια για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Συγχαρητήρια για τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασε ο σύνδεσμος και σε όσους προσέφεραν καταπληκτικά εδέσματα. Ο τυχερός της βραδιάς που πέτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας είναι ο Διονύσης Καραδήμος που κέρδισε μια κάρτα διαρκείας στα VIP του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ