Μενού Κλείσιμο

 Με τις ευχές όλων μας!

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με το τμήμα μπάσκετ νεανίδων του «Πιερικού Αρχελάου»

 «Η πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ κάνει υπερήφανο τον Δήμο και τους φιλάθλους της Κατερίνης. Τιμούμε τις αθλήτριες του Πιερικού Αρχελάου και όλους τους συντελεστές για τη σημαντική αυτή διάκρισή τους», τόνισε ο δήμαρχος.

Στην τελική φάση (Final-6)  του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ κατηγορίας Νεανίδων, που διεξάγεται από αύριο στην Ιστιαία προκρίθηκε ο Πιερικός Αρχέλαος. Η σημαντική αυτή  επιτυχία στάθηκε η αφορμή για την συνάντηση αθλητών και προπονητών του τμήματος του Αρχελάου Κατερίνης με τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη. Τις αθλήτριες κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο Κατερίνης συνόδευαν οι προπονητές Στέλιος Χατζηιωάννου και Χρήστος Ξηρομερίτης αντίστοιχα, ενώ παρέστη και ο αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης: «Τιμούμε τις αθλήτριες του Πιερικού Αρχελάου και όλους τους συντελεστές για τη σημαντική αυτή διάκρισή τους. Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση κάνοντας έτσι υπερήφανη την πόλη και τους φιλάθλους της Κατερίνης. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στους τελικούς και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα, που υπάρχει ανάμεσα σε διοίκηση, αθλήτριες, προπονητές και φίλους της ομάδας. Ο Δήμος Κατερίνης, ο οποίος διαχρονικά έχει αποδείξει ότι επενδύει στον αθλητισμό σας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις».

Από την πλευρά τους, τα μέλη της ομάδας τόνισαν μεταξύ άλλων: «Το μυστικό αυτής της επιτυχίας είναι ότι καταθέτουμε ψυχή στο γήπεδο, αγωνιζόμαστε για τη φανέλα, ενώ εργαζόμαστε μεθοδικά και έχουμε την υποχρέωση να πετύχουμε για να δικαιώσουμε τις υψηλές προσδοκίες που έχουν τεθεί. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο οποίος είναι πάντα κοντά μας, και μας στηρίζει έμπρακτα».

Το πρόγραμμα αγώνων της Τελικής Φάσης του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων 2018 – 2019 που θα διεξαχθεί το διάστημα 1-5 Μαΐου στην Ιστιαία. Η ομάδα του Πιερικού θα αντιμετωπίσει τον ΣΚ Σκύλλας Αιδηψού (1 Μαΐου, 8 μμ), τον Παναθηναϊκό (2 Μαΐου, 8 μμ), τον ΟΑ Χανίων (3 Μαΐου, 5μμ), τον ΠΑΟΚ (4 Μαΐου, 4μμ) και τέλος τον ΑΕΟ Πρωτέας την Κυριακή 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ