Μενού Κλείσιμο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο τουρνουά μπάσκετ μικτών ομάδων

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο τουρνουά μπάσκετ μικτών ομάδων (τυπικών και ειδικών σχολείων) που διοργάνωσαν οι Φορείς ΑμεΑ της Πιερίας , η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Πιερίας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, της Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και του  Δήμου Κατερίνης την Δευτέρα  4 Δεκεμβρίου 2017  στο κλειστό γυμναστήριο Β΄ΔΑΚ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε:

1.Στη  δημοσιογράφο κα Κατερίνα Τσαλού η οποία αφιλοκερδώς κάλυψε δημοσιογραφικά τον αγώνα

2.Στους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας  κο Καζταρίδη Ιωάννη και Συριανίδη Δημήτριο για τη συμμετοχή των σχολείων στους αγώνες και για την προώθηση των στόχων της διοργάνωσης.

Στο Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση του γηπέδου Β΄ΔΑΚ .

4.Στο Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ν.Πιερίας για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα

Στις ομάδες: Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης, Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης, Μουσικό Σχολείο Κατερίνης,2ο γυμνάσιο Κατερίνης, Κέντρο Ημέρας 4 εποχές,11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης,15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης,4ο Γυμνάσιο Κατερίνης,4οΔημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Στους Γυμναστές και στη Γραμματεία του αγώνα

7.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πατήρ Δημήτριος,  ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Συριανίδης , ο περιφερειακός Σύμβουλος  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κ. Στέφανος Μπιτόπουλος  ,η κα Μυράντα Παππά υπεύθυνη Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της ΔΙΔΕ Πιερίας, μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νομού μας .

Όλους τους παραπάνω τους ευχαριστούμε θερμά τόσο για την πολύτιμη βοήθειά τους και τη συνεργασία τους όσο και για την παρουσία τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Καραπούλιος

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ